Ukjente norske vinnere i WCOOP – nå knuser vi Sverige

Av | 16. september, 2020| Nyheter

Mens Norge stabler WCOOP-pokaler i premieskapet, er det bare én svenske som har klart å vinne en tittel i årets World Championship of Online Poker.

Senest natt til onsdag vant Norge en tittel i det som regnes som VM i nettpoker. Det var den åttende hittil i mesterskapet, men det er foreløpig ikke kjent hvem som «skjuler seg» bak nicket «B–rabbit444». Vedkommende vant 6582 dollar i en HORSE-turnering med 22 dollar i innkjøp og 1902 entries.

Tips oss om vinnere

Poker.no har som policy å ikke omtale vinnere av WCOOP-turneringer med mindre de er omtalt med fullt navn av arrangøren, eller vi har avklart omtale med vinneren. Vi vil likevel gjerne vite hvem alle vinnere er for å kontakte vedkommende med tanke på et intervju. Vet du hvem det er eller ser du andre norske vinnere av store turneringer? Kontakt oss på Facebook (PM) eller send en mail til frode@poker.no. 

En anonym nordmann til

Også i event 21 tidlig i mesterskapet, var det en norsk spiller som sikret seg en WCOOP-tittel. Det er ikke kjent hvem «hassan77» er, men vedkommende vant 44 317 dollar i en KO-turnering (NLHE) med 55 dollar i innkjøp.

Totalt oppgir arrangøren Pokerstars syv norske titler i årets WCOOP, men den oversikten inneholder en feil. De har nemlig registrert Preben Stokkan som brite, og han vant er den største, norske vinneren i én og samme turnering (målt i premiepenger) i årets SCOOP. Stokkan fikk totalt 140 110 dollar i premie for seieren i en KO-turnering med 5200 dollar i innkjøp. Dette var i det samme eventet som anonyme «hassan77» vant. Den spilleren vant turneringen med det lave innkjøpet, mens Stokkan vant turneringen med det høye innkjøpet.

Alle eventer i WCOOP spilles med tre turneringer med tre ulike innkjøpsnivåer (høyt, medium og lavt).

Her er en komplett oversikt over alle norske vinnere i WCOOP 2020.

Norge leder mot Sverige

Det er stor interesse rundt nasjonskampen i store turneringsserier som dette. Storbritannia og Brasil har 26 titler hver i teten, mens Norge har åtte totalt. Vårt nabolag Sverige er kjent for å ha fostret mange gode pokerspillere, men er ikke i nærheten av det antall triumfer Norge har i årets WCOOP. De har bare to titler totalt, begge vunnet av online-fenomenet Niklas «Lena900» Astedt. Han vant til alt overmål to titler to dager på rad.

Det er 11 dobbeltvinnere i årets WCOOP og bare to spillere har vunnet tre titler totalt. Brasilianske Yuri «thNERDguy» Martins og norske Tobias Leknes.

Denne artikkelen er oppdatert med resultater til og med tirsdag 15. september. 

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund