Enormt comeback av Tobias Leknes – vinner sin sjette tittel i WCOOP

Av | 14. september, 2020| Nyheter

Du tror sikkert du har lest denne saken før. Du har ikke det, den er bare til forveksling lik andre saker vi har laget de siste ukene. Tobias Leknes har nemlig vunnet enda en tittel i World Championship of Online Poker (WCOOP).

En liten halvtime før midnatt mandag kunne mossingen strekke hendene i været som vinner i WCOOP for TREDJE gang denne høsten og sjette gang totalt i karrieren. Det er bare to spillere i verden som har vunnet flere titler i VM i nettpoker siden starten i 2002 (Shaun «shaundeeb» Deeb med åtte og Denis «aDreNalin710» Strebkov med ni).

Leknes vinner i alle spill

Nordmannen viser sin allsidighet med å vinne titler i svært ulike pokerformer. Den forrige WCOOP-triumfen nå i helgen kom i Badugi og gjorde at Leknes har titler i alle draw-spillene (2-7 Triple Draw, 2-7 Single Draw, Five Card Draw og Badugi). Mandag kveld vant han event nummer 49-M $215 No-Limit Omaha8 8-Max Progressive Knockout med maksimalt tre reentries. 437 spillere deltok og det ble gjort i alt 356 reentries. I knockoutformatet knyttes en del av ditt innkjøp til deg som premie for den som klarer å slå deg ut, en såkalt skuddpremie. Leknes slo ut nok spillere til å få med seg 10 493 dollar i rene skuddpremier i tillegg til 13 470 dollar i premie for selve turneringsseieren. Det gir ham totalt 23 963 dollar, drøye 200 000 norske kroner.

Den første tittelen i Leknes vant i årets WCOOP kom helt i starten i september med seieren i $11 NL 2-7 Single Draw.

Var nesten ribbet for chips

Mandag kveld var Leknes oppe mot en russer med nicket «FAL1st» heads up. Et stykke ut i heads up-duellen sto han nesten helt ribbet for chips da han bare hadde tre millioner igjen i stacken mens russeren hadde rundt 36 millioner. Likevel klarte han å slå tilbake og sikre seg nok en ettertraktet VM-tittel i poker.

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Last ned Poker.no-app
Bli medlem av Norsk Pokerforbund