fbpx
Hjem / Nyheter / Ny norsk dobbeltseier – Tobias Leknes kalles «en sensasjon» internasjonalt
Tobias Leknes da han var heads up om NM-tittelen i Fixed Limit i Dublin i 2018. Også den kampen endte med seier.

Ny norsk dobbeltseier – Tobias Leknes kalles «en sensasjon» internasjonalt

Tobias Leknes er en femstjerners pokerspiller.

Slik konkluderer internasjonal pokerpresse etter at mossingen vant sin FEMTE tittel totalt i World Championship of Online Poker (WCOOP) natt til søndag. Dette var hans andre VM-tittel i årets mesterskap og totalt er det bare to spillere som har samlet flere WCOOP-titler gjennom karrieren (Shaun «shaundeeb» Deeb med åtte og Denis «aDreNalin710» Strebkov med ni).

– Dette er en sensasjon, står det i Pokerstars-bloggen som hver morgen oppsummerer det siste døgnet i WCOOP-sirkuset.

Nattens seier kom i event 45-L $11 FL Badugi 6-Max og betyr at Leknes har titler i alle draw-spillene (2-7 Triple Draw, 2-7 Single Draw, Five Card Draw og Badugi). Han får 2015 dollar i premie for seieren.

 

Da Tobias Leknes vant dette årets første WCOOP-tittel i begynnelsen av måneden, vant Norge enda en tittel det samme døgnet. Det gjentok seg natt til søndag, da en nordmann med nicket SKB1908 vant 43-M: $55 NLHE/PLO 6-Max og 12 064 dollar.

 

Om Poker No

x

Sjekk også

Konkurransebonanza – vinn billetter til poker-NM

Søndag 17. januar er den tredje NM-søndagen i 2021 og det skal kåres nye norgesmestere i to eventer. Ladies Event og Seniors Event spilles fra klokka 20 på henholdsvis Betsafe ...

Privacy Policy