fbpx
Hjem / Nyheter / Ny norsk dobbeltseier – Tobias Leknes kalles «en sensasjon» internasjonalt
Tobias Leknes da han var heads up om NM-tittelen i Fixed Limit i Dublin i 2018. Også den kampen endte med seier.

Ny norsk dobbeltseier – Tobias Leknes kalles «en sensasjon» internasjonalt

Tobias Leknes er en femstjerners pokerspiller.

Slik konkluderer internasjonal pokerpresse etter at mossingen vant sin FEMTE tittel totalt i World Championship of Online Poker (WCOOP) natt til søndag. Dette var hans andre VM-tittel i årets mesterskap og totalt er det bare to spillere som har samlet flere WCOOP-titler gjennom karrieren (Shaun «shaundeeb» Deeb med åtte og Denis «aDreNalin710» Strebkov med ni).

– Dette er en sensasjon, står det i Pokerstars-bloggen som hver morgen oppsummerer det siste døgnet i WCOOP-sirkuset.

Nattens seier kom i event 45-L $11 FL Badugi 6-Max og betyr at Leknes har titler i alle draw-spillene (2-7 Triple Draw, 2-7 Single Draw, Five Card Draw og Badugi). Han får 2015 dollar i premie for seieren.

 

Da Tobias Leknes vant dette årets første WCOOP-tittel i begynnelsen av måneden, vant Norge enda en tittel det samme døgnet. Det gjentok seg natt til søndag, da en nordmann med nicket SKB1908 vant 43-M: $55 NLHE/PLO 6-Max og 12 064 dollar.

 

Om Poker No

x

Sjekk også

Enormt comeback av Tobias Leknes – vinner sin sjette tittel i WCOOP

Du tror sikkert du har lest denne saken før. Du har ikke det, den er bare til forveksling lik andre saker vi har laget de siste ukene. Tobias Leknes har ...

Privacy Policy