Ny norsk stack videre til dag to i WSOP Main Event 2020

Av | 6. desember, 2020| Nyheter

Halvparten av nordmennene som stilte til start på dag 1b, gikk videre til dag to.

Den ene halvparten heter Kristian «Aleister» Larsson og han har med seg 182 270 sjetongverdier i baggen mandag. Der får han selskap av landsmennene Preben Stokkan og Espen Uhlen Jørstad som hadde en svært sterk dag 1a.

Den andre halvparten av den norske kontingenten lørdag heter Øystein Bakke. Han er ikke med videre til dag to. 171 spilte dag 1b og 42 tok seg videre. Det betyr at 417 har betalt inngangsbilletten på 10 000 dollar hittil (dag 1 a og b), og av disse er 104 spillere med videre. Det er nå drøyt 4,1 millioner dollar i premiepotten.

Den tredje og siste startdagen spilles søndag. Ettersom søndager er internasjonale turneringsdager er deltakerantallet ventet å ta seg kraftig opp.

Storfinale i Las Vegas

Den internasjonale delen av WSOP Main Event 2020 spilles hos GGPoker mens det også spilles en Main Event-turnering eksklusivt for spillere med fysisk tilhold i en av de amerikanske delstatene Nevada eller New Jersey. Vinnerne av den amerikanske og den internasjonale turneringen skal så spille heads up om én million dollar (tillagt prizepoolen) og tittelen som verdensmester. Detter skjer live i Las Vegas lille nyttårsaften.

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Last ned Poker.no-app
Bli medlem av Norsk Pokerforbund