Poker-Norge sørger – Steinar Klein har gått bort

Av | 18. desember, 2020| Nyheter

Steinar Klein har gått ut av tiden, fem dager etter sin 65-årsdag.

Fredag kom meldingen på Facebook som har skaket opp hele det norske pokermiljøet. Den munnrappe og blide personligheten Steinar Klein er ikke mer, fortalte hans sønn Niklas Tangen Klein.

– Mitt forbilde, min helt, min elskede far sovnet stille inn 09.45 i dag. Den sterkeste mannen jeg vet om. Ord blir fattige i en situasjon som dette, men din betydning for meg som person er uendelig. Du har alltid vært min klippe. Mitt anker. En far som alltid stilte opp uten å nøle. Jeg er sjeleglad for at vi fikk tilbringe den siste tiden din på jorden sammen. Du slipper mer smerte og sykdom nå. Du kan endelig slappe av i evigheten, og være den fantastiske mannen du er. Jeg elsket deg, jeg elsker deg og jeg vil alltid elske deg, pappa. Du blir aldri glemt, og minnene vi har lever for alltid i hjertet og i sinnet mitt.
Hvil i fred❤️

Thor Hansens gode venn

Steinar Klein var kjent for så mangt i det norske pokermiljøet. Som ildsjel og spiller og organisator, men de siste årene var han kanskje først og fremst kjent som vennen som alltid var der for Thor Hansen i hans sykdomsperiode. Klein hjalp ham i alle livets siste faser og ble kjent for enda flere da filmen om Thor Hansens liv ble sluppet tidligere i høst. I filmen legger ikke 65-åringen skjul på at han selv sliter med helseproblemer og forteller at også han har fått kreft, slik filmens hovedperson også har.

Sørger i sosiale medier

I filmen viser Steinar sitt rause vesen og grenseløse omsorg for sin trengende venn, ikke ulikt beskrivelsen sønnen Niklas gir ham i meldingen på Facebook (over). Disse ordene er det mange som kjenner seg igjen i og lar det komme frem i de mange kondolanseprotokollene som nå går i sosiale medier.
– Hjerteskjærende å høre at du har gått bort, min venn. Takk for fine deg. Hvil i fred, Steinar. Kondolerer til hele familien, skriver Knut Magne Whist.
– Vi har hatt våre opp- og nedturer du og jeg. Men du tok meg inn under dine vinger i flere år. Ikke bare ga du meg en jobb. Du behandlet meg som et av dine barn. Du lot meg sove hos dere, du passet påa t jeg hadde mat og var varm. Du kjeftet på meg når jeg fortjente det og du passet på meg når jeg trengte det. (…) Men nå slipper du mer sykdom og smerter. Jeg er glad i deg, Steinar, og jeg vil alltid være takknemlig for at jeg fikk møte nettopp deg. Hvil i fred, skriver norgesmesteren Camilla Rørholt i den samme tråden.På Facebook kan du selv se sorgreaksjonene dødsbudskapet har utløst. 

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Last ned Poker.no-app
Bli medlem av Norsk Pokerforbund