fbpx
Hjem / Nyheter / Maria Strømstad leder NM i poker
Maria Strømstad ved filten i Dublin under Norgesmesterskapet i poker 2018
Maria Strømstad (i rosa) med Torunn Smestad i tidligere tider med mulighet for live poker

Maria Strømstad leder NM i poker

94 av 464 deltakere gjenstår i PLO-eventet i online-NM – flere spillere er ventet å bli med på dag 2 mandag.

Det er nemlig latereg 20 minutter ut i den andre spilledagen, som starter hos Unibet klokken 20 mandag kveld.

Den som da tar med seg flest chips av alle, er Maria Strømstad. Startstacken på 15 000 er nå blitt til 360 875!  Maria ble med først tre timer etter starten, tredoblet stacken tidlig med raketter på hånda, og så seg aldri tilbake.

– Jeg regget ikke før kl 23, så hadde ikke største stacken, men jeg jammet preflop nesten med en gang og fikk 2 callere. Min AA stod til river, og etter det var jeg chippie på bordet og la endel press og slo ut en god del spillere.

– Spilte du andre hender det er verdt å fortelle om?

– Ikke noen spesielle hender egentlig, men det var vel noen setups fra min side blant annet 2 ganger jeg fikk hus, hvor jeg fikk maks verdi, så det er jo gøy. Eneste nicket jeg kjente igjen var gjeddekongen fra PokerStars, han har jeg spilt mye med der og anser han som god. Så jeg var obs på han, men klarte etterhvert å slå han ut. Er vanskelig når man ikke kjenner nickene, men jeg spilte jo sånn sett også under et ukjent nick.

Maria spiller med nicket SheepShot på Unibet. Der spiller de ned til vi har en ny norgesmester mandag kveld.

Om Poker NM

x

Sjekk også

Fredagsprofilen – heads up med Manda Nguyen

Det må tas beslutninger i poker.no sin sommerserie, der vi møter et knippe profiler fra det norske pokermiljøet. I dag svarer Manda Nguyen, som har jobbet i flere år i ...

Privacy Policy