fbpx
Hjem / Nyheter / Stokkan og Voreland er Norges sterkeste kort i WPT500
Preben Stokkan markerer seg internasjonalt, en liten uke før NM i poker spilles online.

Stokkan og Voreland er Norges sterkeste kort i WPT500

World Poker Tour spilles online i disse dager og Preben Stokkan har fått selskap av kompisen og landsmannen Benjamin Voreland til dag to.

Oppdatering: Preben Stokkan forsvant ut på en 319. plass og Benjamin Voreland ut på 73. plass på dag to. De fikk henholdsvis 1105 og 2015 dollar i premie. 

Stokkan og Voreland varmer opp til norgesmesterskapet i poker før påske med WPT-spill. Vi tar forbehold om at det er flere nordmenn på listen som er oppgitt med en annen nasjonalitet, som ofte skjer. Stokkan og Voreland er for eksempel listet som briter i klienten til Partypoker, ettersom de har bostedsadresse i London.

Tredoblet stacken

322 spillere har tatt seg fra dag 1 til dag to. Stokkan har plassert seg som nummer 168 med 1,6 millioner i stacken (500 000 i startstacken). Voreland tok seg videre på den niende og siste startdagen søndag med vel 3,3 millioner chips. Det gir ham en foreløpig 123. plass.

Litaueren Gediminas Uselis har samlet sammen mer enn 11 millioner chips og leder turneringen før starten av dag to mandag kveld klokken 2105, norsk tid. Da spiller man ned til et finalebord. Dag to og finalebordet tirsdag sendes på Partypokers Twitch-kanal.

To main eventer

WPT500 spilles med to main eventer. En med freeze-formatet nå og fra mandag spilles nye åtte startflighter til KO-formatet. Begge main eventene koster 530 dollar å spille og garanterer for én million dollar i premiepenger.

Vet du om norske spillere som presterer i WPT eller andre internasjonale turneringer, vil vi gjerne høre om det. Send oss tips på vår Facebook-side.

Om Poker No

x

Sjekk også

Fredagsprofilen – heads up med Merethe Krohn

Det må tas beslutninger i poker.no sin sommerserie, der vi møter et knippe profiler fra det norske pokermiljøet. Merethe Krohn er ikke bare en meget habil pokerspiller, hun har også ...

Privacy Policy