fbpx
Hjem / Nyheter / Fredag kveld samles pokermiljøet til minne om sin helt Thor Hansen
Thor Hansen med sitt livs kjærlighet Marecella i filmen «Smile». - Det var utrolig rørende å være vitne til hvordan Marcella elsket og tok vare på Thor i både gode og svært krevende dager, sier filmskaperne om sitt verk om gudfaren i det norske pokermiljøet.

Fredag kveld samles pokermiljøet til minne om sin helt Thor Hansen

Thor Hansen Memorial-turneringen spilles fredag kveld. Overskuddet tilfaller kreftsaken og Thor Hansens enke Marcella.

Da pokermiljøets felles gudfar Thor Hansen døde i desember 2018, ble det raskt tatt flere initiativ som vil få navnet hans til å leve videre i mange, mange år. Det ble blant annet opprettet en pokerturnering som spilles underveis i det årlige norgesmesterskapet i poker.

Utlending vant den første

Det er den vi har kommet til i dag, fredag 26. mars. Midt i NM-uka – Dublin Online Edition – møtes spillere fra alle kanter av landet til The Thor Hansen Memorial. Turneringen starter klokken 20 og koster 100 euro å spille. Den har bare blitt spilt én gang tidligere – live i Dublin i 2019 – og ble da vunnet av en inder med bosted i Irland.

– Det hadde vært hyggelig om en nordmann vinner denne gangen, smiler Frode Fagerli. Han er arrangør av det årlige NM i Dublin og nå Dublin Online Edition.

Overskuddet fra turneringen deles mellom Thor Hansens enke Marcella og «Brystkreftforeningen under 45», som er en del av Brystkreftforeningen, men som er spesialtilpasset de som er under 45 år. Det er stor forskjell å få brystkreft når man er 30 og 70, og undergruppen fokuserer mer på de yngre brystkreftpasientenes problemstillinger.

Fullt NM-program online

Dublin Online Edition spilles som erstatning for live-NM i Dublin. Det er et fullverdig, digitalt spilleprogram gjennom de ti dagene mesterskapet varer. Eventene fra nå og frem til søndag går i iPoker-nettverket med Betsafe, Coolbet og Guts som vertskap (du kan spille på hvilken av de klientene du foretrekker).

Om Poker No

x

Sjekk også

Fredagsprofilen – heads up med Manda Nguyen

Det må tas beslutninger i poker.no sin sommerserie, der vi møter et knippe profiler fra det norske pokermiljøet. I dag svarer Manda Nguyen, som har jobbet i flere år i ...

Privacy Policy