– Vi tar over verden, nordmenn er gale etter mixed games

Av | 11. april, 2021| Nyheter

Mixed games-spesialisten Tobias Leknes er yr av glede over norske prestasjoner i Spring Championship of Online Poker (SCOOP).

Bare en liten uke inn i mesterskapet er vi opp i fire titler totalt etter at spillerne 56_Hjerter og Heia_Eirik. tok ned hver sin turnering i slutten av denne uka og helgen. Den første kom i event 22 med medium innkjøp (215 dollar) da Heia_Eirik nesten ble pokermillionær med sin seiere i KO NLHE-turneringen. Spilleren fikk 36 916 dollar i «skuddpremier» (premie for å slå ut spillere av turneringen) og 54 509 dollar i rene premiepenger, slik at samlet belønning kom opp i 91 425 dollar.

Ny norsk tittel

Neste, norske tittel kom i event 27 med det lave innkjøpet, en 8-game-turnering med 2780 deltakere. Den kostet 11 euro å spille og det ble gjort 1096 reentries slik at førstepremien endte på 5432 dollar.

Alle titteleventene i Scoop kommer i tre utgaver med tre ulike nivåer for innkjøp (høy, medium og lav buy in). Også i mediumutgaven av det samme eventet 56_Hjerter vant, var Norge nær gull. Herdag spilte heads up om seieren søndag morgen og fikk en andreplass med 11 226 dollar i premie (innkjøpet var 109 dollar).

De to første, norske titlene i SCOOP 2021 kom natt til onsdag. Du kan lese mer om det her. 

Norge største nasjon

I turneringen med det høye innkjøpet (1050 dollar) i event 27 var de norske prestasjonene så store at Tobias Leknes nesten fikk trøbbel med nattesøvnen.

– Norge var største nasjon og knuser russerene, brasilianerene og britene. Der er alle enorme pokernasjoner, men vi var suverent størst i antall spillere. 4 av 15 spillere på bobla var norske! oppsummerer Leknes, som selv har flere Scoop-titler fra tidligere år.

Norge fikk en 11. (_sennj_, Espen Sandvik),  9.  (Spokey) og 4. plass (trollringen) som pengeplasseringer i turneringen.

Poker.no har som policy å ikke offentliggjøre navnene på spillere uten at det enten er gjort av arrangøren eller at det skjer i forståelse med spilleren selv. Vi ønsker gjerne tips om hvem som står bak nicks slik at vi kan kontakte dem med tanke på intervjuer. 

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Last ned Poker.no-app
Bli medlem av Norsk Pokerforbund