fbpx
Hjem / Nyheter / – Vi tar over verden, nordmenn er gale etter mixed games
Det norske flagget vaier øverst på seierspallen i to SCOOP-turneringer denne helgen.

– Vi tar over verden, nordmenn er gale etter mixed games

Mixed games-spesialisten Tobias Leknes er yr av glede over norske prestasjoner i Spring Championship of Online Poker (SCOOP).

Bare en liten uke inn i mesterskapet er vi opp i fire titler totalt etter at spillerne 56_Hjerter og Heia_Eirik. tok ned hver sin turnering i slutten av denne uka og helgen. Den første kom i event 22 med medium innkjøp (215 dollar) da Heia_Eirik nesten ble pokermillionær med sin seiere i KO NLHE-turneringen. Spilleren fikk 36 916 dollar i «skuddpremier» (premie for å slå ut spillere av turneringen) og 54 509 dollar i rene premiepenger, slik at samlet belønning kom opp i 91 425 dollar.

Ny norsk tittel

Neste, norske tittel kom i event 27 med det lave innkjøpet, en 8-game-turnering med 2780 deltakere. Den kostet 11 euro å spille og det ble gjort 1096 reentries slik at førstepremien endte på 5432 dollar.

Alle titteleventene i Scoop kommer i tre utgaver med tre ulike nivåer for innkjøp (høy, medium og lav buy in). Også i mediumutgaven av det samme eventet 56_Hjerter vant, var Norge nær gull. Herdag spilte heads up om seieren søndag morgen og fikk en andreplass med 11 226 dollar i premie (innkjøpet var 109 dollar).

De to første, norske titlene i SCOOP 2021 kom natt til onsdag. Du kan lese mer om det her. 

Norge største nasjon

I turneringen med det høye innkjøpet (1050 dollar) i event 27 var de norske prestasjonene så store at Tobias Leknes nesten fikk trøbbel med nattesøvnen.

– Norge var største nasjon og knuser russerene, brasilianerene og britene. Der er alle enorme pokernasjoner, men vi var suverent størst i antall spillere. 4 av 15 spillere på bobla var norske! oppsummerer Leknes, som selv har flere Scoop-titler fra tidligere år.

Norge fikk en 11. (_sennj_, Espen Sandvik),  9.  (Spokey) og 4. plass (trollringen) som pengeplasseringer i turneringen.

Poker.no har som policy å ikke offentliggjøre navnene på spillere uten at det enten er gjort av arrangøren eller at det skjer i forståelse med spilleren selv. Vi ønsker gjerne tips om hvem som står bak nicks slik at vi kan kontakte dem med tanke på intervjuer. 

Om Poker No

x

Sjekk også

Sørlending ble multimillionær i poker

Kayhan Mokri Roshanfekr scoret stort i main event i Spring Championship of Online Poker (SCOOP), en av de gjeveste turneringene man kan vinne i internasjonal nettpoker.  Arendalsmannen får  791 074 ...

Privacy Policy