fbpx
Hjem / Nyheter / Dobbeltseier i SCOOP – spår norsk dominans i mixed games
Asgeir Mogens Lund (t.v.) ble gratulerer med sin første SCOOP-tittel av Tobias Leknes, som har vunnet flere titler i mesterskapet i tidligere år.

Dobbeltseier i SCOOP – spår norsk dominans i mixed games

Asgeir Mogens Lund og spilleren Chillolini ga Norge en pangstart på årets Spring Championship of Online Poker (SCOOP). 

De to vant hver sin tittel i mesterskapet natt til onsdag og skriver sine navn med gullskrift inn i historien om norsk poker i 2021. SCOOP er en av de mest prestisjetunge turneringsseriene som spilles online, og den er blitt enda mer populær med nedstengningen av livepoker verden over.

Hylles av norsk champ

Den norske dobbeltseieren fikk Tobias Leknes – selv mange ganger vinner av SCOOP-eventer – til å poste følgende gratulasjon i en Facebook-gruppe for mixed games-entusiaster:

– Gratulerer til Mogs_11 med å ha knust et enormt felt i 22$ HORSE. Og gratulerer til Chillolini med en enormt overbevisende seier i 1K 5 card draw. Nordmenn tar over verdens mixedgamesscene. På de fire første satellittene til 2K horse tok fire nordmenn fire av syv seter.

Det var i sannhet et enormt felt Asgeir «Mogs_11» Mogens Lund nedkjempet. Han vant turneringen med det lave innkjøpet (22 dollar) i event nummer ni, der hele 2632 spillere var med. Han kom ut på den andre siden 7495 dollar rikere.

– Gratulerer med din første tittel i SCOOP, Asgeir. Nå går du kanskje for flere titler i årets mesterskap?

– Takk! Vi får se hva jeg får tid til. Jeg er litt utlada nå etter en todagers turnering, men blir sikkert noen forsøk til, svarer Lund – og da må vi bare oppfordre ham til å gjøre mange flere forsøk slik at vi er sikre på slå  Sverige i sammendraget.

Norges to seire nå helt i starten av mesterskapet sender oss forbi Sverige, som slo oss på målstreken i antall titler i fjorårets mesterskap. Svenskene har én seier hittil, mens Brasil har flest med ni totalt. SCOOP spilles ut april måned.

Norsk tittel nummer to

Alle SCOOP-eventene kommer i tre utgaver, alle tilpasset litt ulike bankrolls. Det arrangeres like turneringer med et lavt, et medium og et høyt innkjøp.

Dagens andre norske tittel gikk i en turnering med det høye innkjøpet. Chillolini betalte 1050 dollar for å spille i event 12 (5-Card Draw PKO), og økte den investeringen til 19 218 dollar med sin seier. Chillolini har markert seg i internasjonale, digitale turneringsserier i en årrekke, også i World Championship of Online Poker (WCOOP).

Poker.no har som policy å ikke offentliggjøre navnene på spillere uten at det enten er gjort av arrangøren eller at det skjer i forståelse med spilleren selv. 

 

 

Om Poker No

x

Sjekk også

Fredagsprofilen – heads up med Manda Nguyen

Det må tas beslutninger i poker.no sin sommerserie, der vi møter et knippe profiler fra det norske pokermiljøet. I dag svarer Manda Nguyen, som har jobbet i flere år i ...

Privacy Policy