fbpx
Hjem / Nyheter / Verdensmester hentet ny stor pokertittel til Norge
Espen Sandvik er en av Norges fremste mixed games-spillere. Bildet er tatt da han hadde slått Phil Hellmuth heads up i WSOP Europe og sikret seg gullarmbåndet. Bilde fra WSOP.com.

Verdensmester hentet ny stor pokertittel til Norge

Espen “_sennj_” Sandvik betalte 2100 dollar for å komme inn i pokerturneringen og tok med seg 37 966 dollar ut.

Den tidligere verdensmesteren i 8-game fikk enda en stor turneringsseier å sette på CV-en da han onsdag morgen gikk seirende ut i event 44-H: $2,100 FL 2-7 Triple Draw i Spring Championship og Online Poker (SCOOP). Det var norges femte triumf i det mesterskapet, som spilles ut april.

Det var likevel en svenske som preget overskriftene etter turneringene som fikk sin avslutning tirsdag kveld og onsdag morgen. Simon “C.Darwin2” Mattsson klarte bragden å vinne to SCOOP-titler samme kveld ($530 NLO8 (SCOOP-38-H) og $1,050 NLHE 8-Max Turbo (SCOOP-46-H). Selv om slike dobbeltseire er sjelden kost i denne og alle andre turneringsserier, er det andre gangen det skjer i denne vårens utgave av SCOOP. Mattsson vant SCOOP- titler i 2012, 2016 og 2020 og får rundt 95 000 dollar i samlet premiesum for triumfene nå.

Sverige har med dobbeltseieren tatt ledelsen mot Norge i nasjonskampen med syv titler. Brasil har flest med hele 24 turneringsseire så langt.

 

Om Poker No

x

Sjekk også

Sørlending ble multimillionær i poker

Kayhan Mokri Roshanfekr scoret stort i main event i Spring Championship of Online Poker (SCOOP), en av de gjeveste turneringene man kan vinne i internasjonal nettpoker.  Arendalsmannen får  791 074 ...

Privacy Policy