Verdensmester hentet ny stor pokertittel til Norge

Av | 14. april, 2021| Nyheter

Espen “_sennj_” Sandvik betalte 2100 dollar for å komme inn i pokerturneringen og tok med seg 37 966 dollar ut.

Den tidligere verdensmesteren i 8-game fikk enda en stor turneringsseier å sette på CV-en da han onsdag morgen gikk seirende ut i event 44-H: $2,100 FL 2-7 Triple Draw i Spring Championship og Online Poker (SCOOP). Det var norges femte triumf i det mesterskapet, som spilles ut april.

Det var likevel en svenske som preget overskriftene etter turneringene som fikk sin avslutning tirsdag kveld og onsdag morgen. Simon “C.Darwin2” Mattsson klarte bragden å vinne to SCOOP-titler samme kveld ($530 NLO8 (SCOOP-38-H) og $1,050 NLHE 8-Max Turbo (SCOOP-46-H). Selv om slike dobbeltseire er sjelden kost i denne og alle andre turneringsserier, er det andre gangen det skjer i denne vårens utgave av SCOOP. Mattsson vant SCOOP- titler i 2012, 2016 og 2020 og får rundt 95 000 dollar i samlet premiesum for triumfene nå.

Sverige har med dobbeltseieren tatt ledelsen mot Norge i nasjonskampen med syv titler. Brasil har flest med hele 24 turneringsseire så langt.

 

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Last ned Poker.no-app
Bli medlem av Norsk Pokerforbund