fbpx
Siste nyheter
Hjem / Nyheter / Andreas Torbergsen slo superstjerne heads up i sidevent i WSOP
Andreas Torbergsen nyter stor respekt i de tøffeste PLO-lagene internasjonalt.

Andreas Torbergsen slo superstjerne heads up i sidevent i WSOP

Andreas “Skjervøy” Torbergsen kom tilbake til kontoret etter ferien med et brak.

Mandag var første arbeidsdag etter den offisielle fellesferien i Norge, og det fortonte seg nok som en blåmandag for mange. Ikke for Andreas Torbergsen, som umiddelbart sørget for påfyll av cash etter en sommerferie der mange ser det forsvinne litt mer ut av kontoen enn man kanskje hadde tenkt seg.

– Helt grei måte å starte opp igjen etter lang sommerferie ☀️☀️☀️, skriver Skjervøy på Twitter etter seieren.

“Skjervøy” er en av Norges ledende pokerspillere og en spesialist i Pot-Limit Omaha. Det var da også en PLO-turnering han vant og tidoblet innkjøpet på 5250 dollar. 51 453 dollar er rundt regnet en halv million norske kroner. Dette var en sideevent i det pågående World Series of Poker (online) hos GGpoker, der Torbergsens landsmann Espen Sandvik også har spilt kortene sine riktig mandag kveld.

Heads up slo han en av de mest kjente highrollerne både live og online. Isaac “Ike” Saxton har nesten 28 millioner dollar i live turneringsgevinster i karrieren. Bare 15 spillere har klart mer opp igjennom historien.

Torbergsen og finalebordet ble streamet i Twitchkanalen Spillehagen.

– Var det en tøff motstander, Andreas?
– Ja, helt klart, han var den siste jeg ville møtte HU. Det ble en lang kamp som svingte frem og tilbake, forteller seierherren til Poker.no.

Han går inn i årets mesterskap med en klar målsetting om å forbedre sitt beste resultat fra i fjor. Da ble det en andreplass i en bracelet-event i PLO.

– Jeg gleder meg veldig. Det er ikke satt opp så mange bracelet events i PLO som jeg håpet på, men jeg skal ikke klage. Det er jo veldig moro med online WSOP. Så får vi håpe at de klarer å få mixed games til neste år, samt høyere buyins i PLO. Jeg har en drøm om å få spilt 25k PLO, forteller nordmannen.

Om Poker No

x

Sjekk også

Hanne Wabakken er ny norsk mester i poker

Hanne Wabakken fra Oslo vant Ladies Event i online-NM. Hun får over 30 000 kroner i premie for sin store triumf, men som så ofte før er det en annen ...

Privacy Policy