Espen Sandvik ble nummer to i kamp om WSOP-tittel

Av | 2. august, 2021| Nyheter

Nordmannen var så nære som man kan komme uten å vinne.

Espen Sandvik vant sin første WSOP-tittel høsten 2019 da han slo Phil Hellmuth heads up i 8-Game i WSOP Europe. Mandag kveld var han svært nære en lignende triumf online i NLHE da han ble nummer to, slått av brasilianeren Joao Simao. Han får 154 533 dollar for prestasjonen.

Her har Joao Simao nettopp synt etter at Espen Sandvik satte ham all in på river. Dermed tok han brorparten av chipsene fra nordmannen.

1584 spillere stilte til start og genererte en pricepool på 1,8 millioner dollar.

Denne turneringen var den andre i online-utgaven av WSOP på GGpoker denne sommeren og høsten. Den kostet 1111 dollar å spille og av disse gikk 111 dollar fra hvert innkjøp til veldedig arbeid for covidofre i Nevada i USA.

WSOP online ble spilt hos WSOP.com i juli for spillere med tilhold i de amerikanske delstatene Nevada og New Jersey. Nå er det åpnet for resten av verden i versjonen som spilles hos GGpoker. Senere i høst vil WSOP også bli spilt live i Las Vegas.

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund