Endelig avklaring 1. februar om poker-NM 2022 i Dublin

Av | 20. januar, 2022| NM2022, Nyheter

Arbeidet med poker-NM 2022 pågår for fullt, selv om pandemien har sendt mørke skygger over arrangementet – igjen.

I fjor sommer og høst ble koronatiltak over hele verden fjernet og vi trodde pandemien var over. Da var vi sikre i troen på at det igjen skulle bli poker-NM på Citywest Hotel i Dublin, etter to års pause (i 2020 og 2021).

Med omikronviruset fikk vi nye faresignaler også for dette arrangementets del. Siden før jul har vi vært i løpende kontakt med hotellets ledelse og irske helsemyndigheter med tanke på å få spille NM der i år. Og nå har vi fått noen avklaringer.

  • Hotellet har vært brukt som karantenehotell i en lang periode. Myndighetenes bruk av stedet vil opphøre fra 1. februar og det blir fristilt til normale aktiviteter, inkludert et stort arrangement som poker-NM.
  • 1. februar får vi viktige svar fra irske myndigheter om hvilke betingelser som knyttes til et sånt arrangement.

Når vi får klarhet i disse, tar vi en endelig beslutning om vi går all in og sier “shuffle up and deal” i den første turneringen 31. mars. Her kan du se programmet vi har planlagt.

Hindringer som kan komme i veien er for eksempel krav til testkapasitet på stedet, mulighet for å isolere smittede og ikke minst hva slags korps av dealere vi må ha. Ved smitteutbrudd kan store deler av disse bli satt i karantene, og vi må ha en plan for reserveløsninger.

Inntil det kommer en avklaring er det helt trygt å bestille opphold på Citywest. De vil som tidligere refundere betalte beløp eller flytte på datoer om vi kommer til konklusjonen å avlyse. Jeg ber deg samtidig sørge for at flybilletter du bestiller, kan endres eller avbestilles med refusjon.

Jeg har fått mange spørsmål den siste måneden knyttet til arrangementet, og med dette gir jeg de beste svar jeg har – så langt. Jeg lover en ny oppdatering så snart vi har fått svarene vi trenger 1. februar.

Håper dere alle treffer floppen i det nye året!

Frode

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund