Betsafe trapper opp pokersatsing – signerer Ørjan Skommo

Av | 9. februar, 2022| Nyheter

Ørjan Skommo har spilt med det norske flagget på brystet. Nå skal han spille med Betsafe-logoen på brystet. 

Trondheimsmannen er tre ganger norgesmester og ble valgt inn i Norsk Pokerforbunds Poker Hall of Fame for tre år siden.  Nå åpner det seg nye muligheter for 34-åringen med avtalen som er inngått med Betsafe.

– Å få bli en del av Team Betsafe synes jeg er veldig spennende. Det er et kjent navn i miljøet, og det at jeg nå skal få være med på å utvikle et enda bedre produkt for norske pokerspillere blir veldig gøy, sier Skommo.

– Jeg går for å vinne alt jeg stiller opp i, sier en offensiv Skommo.

Satser på poker

Den siste tiden har Betsafe trappet opp sin satsing på poker. Sjef i Norge er Adam Vella, og han er strålende fornøyd med å få Skommo med på laget.

– Poker er et viktig satsningsområde for oss i Norge, og da er det viktig å ha med oss gode folk på laget, som vet hva miljøet ønsker seg. Vi har et uttalt mål om å levere det beste pokerproduktet til det fantastiske, norske pokermiljøet. At Ørjan, i likhet Jon Kyte, vil komme med store bidrag er vi overbevist om, sier en strålende fornøyd Vella.

Samtaler med flere

Vella antyder at flere navn kan være på vei til det hardtsatsende Team Betsafe.

– Vi er alltid interessert i å knytte til oss dyktige spillere. Vi er i samtaler med et par navn til, så får vi se hva som skjer. Kanskje kommer det noen nye inn døra hos oss snart, sier en ertende Vella, som ikke ønsker å avsløre hvem det eventuelt er snakk om.

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Last ned Poker.no-app
Bli medlem av Norsk Pokerforbund