Stein Halvorsen vant freerollen og er norsk mester i poker

Av | 15. februar, 2022| Nyheter

Stein Halvorsen vant innkjøp til både Coolbet Open og Main Event i NM i Dublin som ny norgesmester i poker.

“PongLen1s” slo “Haugeknuser” heads up i freerollen i online-NM natt til tirsdag og med det sin største tittel i pokerkarrieren.

– Jeg har en 3. plass i main event i online-NM på Betsson fra 2006 og ble nr. 36ish i Nottingham i 2009. I tillegg har jeg noen random cashes i NM utover dette, forteller drammenseren noen timer etter seieren.

– Fortell litt om turneringen din.
Jeg tripplet stacken det første kvarteret på dag to og vant en nøkkelpott med TT>AK når det var to bord igjen. Underveis fulgte jeg streamen til Sycks på Twitch og fikk litt input om de andre på finalebordet. Der var jeg vel mest bekymra for Øyvind Larsen, oppsummerer Stein Halvorsen.

Han har spilt mye nettpoker under pandemien, men foretrekker livepoker. Nå ser han frem til poker-NM (live) uka før påske.

– Jeg skal til Dublin i 10 dager med min gode venn Oscar Andre Kathrud og gleder meg som en unge!

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Last ned Poker.no-app
Bli medlem av Norsk Pokerforbund