Felix Stephensen har lagt om til ni til fire-jobb

Av | 9. mars, 2022| Nyheter

“Pokerpodden” har besøk av Felix Stephensen, nordmannen med mest innspilte penger i turneringspoker.

Brorparten av hans totale 5,8 millioner dollar i turneringsgevinster stammer fra andreplassen i WSOP Main Event i 2014. Året etter ble han norgesmester på Gardermoen og hadde noe i nærheten av en popstjerne-status i det norske pokermiljøet.

I “Pokerpodden” forteller han programlederne Odd-Einar Svinøy og Sigurd Eskeland om hvor annerledes livet er nå. Som familiefar har han fått det han kaller en “vanlig ni til fire-jobb”, men det er selvsagt ikke en helt vanlig jobb. Han har fremdeles poker som yrke, men har nå faste kontortider som likner det andre småbarnsfedre har.

Her kan du høre Felix fortelle om livet nå og spennende situasjoner som ledet til finalebordet i WSOP og NM-tittelen året etter:

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund