Rangering av de beste spillerne i turboturneringen i poker-NM

Av | 9. april, 2022| NM2022, Nyheter

Ingen har prestert bedre enn Sigurd Eskeland (bildet) i turboturneringene i poker-NM.

Presidenten i Norsk Pokerforbund – her kan du bli bedre kjent med ham – markerte seg allerede første gang det ble spilt om en offisiell NM-tittel i turboformatet. Året var 2015 og stedet var (som vanlig) Dublin, der han gjorde opp om NM-tittelen med Roger “Majortilt” Johannessen. Bergenseren (Roger) kom ut av duellen helt øverst, men siden har han blitt forbigått av Sigurd Eskeland.

Gjennom de fire turboturneringene som er spilt siden, har Eskeland plukket med seg poeng nok til å toppe den offisielle rangeringen av de beste turbospillerne i NM-sammenheng.

Poker-NM har vært arrangert hvert år siden 2002. Det brukes en formel der antall spillere til start og størrelsen på innkjøpet vektes, for å regne ut rangeringspoeng. Alle som slår halve startfeltet i en turnering, får rangeringspoeng. I vår app (Apple-brukere trykk her / android-brukere trykk her) ser man komplette rangeringslister sammenlagt i alle øvelser. Det er også mulig å søke frem seg selv med totalt antall poeng og plasseringer.  

Siden 2016 har det også blitt spilt NM på norsk jord. Poeng herfra er ikke regnet inn i vår rangering av pokerspillere i NM-sammenheng. 

Eskeland er som president i forbundet hele miljøets talsperson utad. Men han er også en meget habil spiller som har vært profesjonell i en årrekke. Han har et gullarmbånd fra World Series of Poker – VM i poker – og han har vært heads up om om en norgesmester-tittel tre ganger.

Topp ti turbo-spillere i NM

  1. Sigurd Eskeland 2276
  2. Leif Arne Hetland 2031
  3. Kristian Hope Edvardsen 1667
  4. Roger Johannessen 1658
  5. Andreas Høivold 1657
  6. Ørjan Skommo 1657
  7. Stian Skjerven 1636
  8. Kjetil Frøytland 1587
  9. Chris Rene Aase 1557
  10. Jørn Inge Hvål 1538

Du kan se en komplett rangering av alle pokerspillere som har deltatt i NM i utlandet i vår app. Der kan du også søke på deg selv – eller en venn. Den gir også en oversikt over resultater fra tidligere år, turneringer som skal spilles i Dublin i 2020 og resultater fra tidligere mesterskap.

Appen kan lastes ned her:

Poker.no i Google Play

Poker.no i App Store

Rangering av pokerspillere i NM

Her kan du lese mer om våre rangeringer av pokerspillere i NM:

Beste spiller uansett øvelse
Beste spiller i Fixed Limit

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Last ned Poker.no-app
Bli medlem av Norsk Pokerforbund