Leknes vil overta som president

Av | 20. juni, 2022| Nyheter

Tobias Leknes (bildet) er veldig glad for at Sigurd Eskeland har pekt på ham en sterk kandidat til vervet som president i Norsk Pokerforbund.

Han varsler at han stiller til valg på årsmøtet som avholdes under NM på Gardermoen i oktober, etter at Eskeland mandag fortalte at han ikke tar gjenvalg.

De to har jobbet sammen i styret gjennom flere år og Leknes har «i en tid» visst om Eskelands ønske om å tre til side.

– Jeg blir en kandidat, ja, bekrefter østfoldingen overfor Poker.no. Han har en fruktbar karriere som pokerspiller og setter pris på fleksibiliteten som ligger i vervet som øverste tillitsvalgt.

– Det er absolutt mulig å kombinere den jobben med å spille poker selv. 

Nye seire

– Hva vil være det viktigste saksfeltet for deg om årsmøtet velger deg?
– Det er for tidlig å komme med en programerklæring nå, men vi må jobbe for å ta nye steg og få nye seire i kampen for legalisering. Vi fikk et NM på hjemmebane rundt 2015 med strenge beløpsgrenser som siden er utvidet, og nå må vi jobbe for å for eksempel løse problemene spillerne har med å få utbetalt gevinster til norske banker. Jeg håper også Norsk Tipping kommer med et pokertilbud snart, understreker Leknes.

Valgkomiteen er i gang

Valgkomiteen er orientert om at Eskeland ikke ønsker gjenvalg og begynner nå prosessen med å kartlegge kandidater og lage en innstilling til årsmøtet på både presidentvervet og de andre styreplassene som er på valg i år.

– Valgkomiteen setter stor pris på den innsatsen Sigurd Eskeland har lagt ned for Pokerforbundet gjennom mange år og verdsetter at avklaringen kommer i så god tid at vi rekker å gjøre grundige og gode samtaler med aktuelle kandidater i god tid før innstillingen til årsmøtet skal leveres, sier komiteens leder Kjartan Lindøe. 

– Norsk Pokerforbund har vært veldig heldig med sine tillitsvalgte gjennom hele dets levetid og valgkomiteen er overbevist om at det finnes nok av kvalifiserte kandidater til de verv som skal fylles både i år og årene som kommer. Pokermiljøet i Norge er generelt velsignet med mange høyt kompetente og motiverte ildsjeler, sier Lindøe.

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund