Flere nordmenn i pengene i WSOP Main Event

Av | 10. juli, 2022| Nyheter

Denne saken er oppdatert med bekreftede chipcounts søndag kveld (norsk tid).

Norge har stadig fire hester med i racet om å bli verdensmester i poker. Vilde Fagerbakke, Espen Uhlen Jørstad, Mikal Blomlie og Aylar Lie slår følge til dag fire med vidt forskjellige utgangspunkt. Dette er stakkene de kommer med og plasseringene de har etter dag tre:

Mikal Blomlie: 1 066 000 (72. plass)
Espen Uhlen Jørstad: 802 000 (142. plass)
Vilde Fagerbakke: 453 000 (446. plass)
Aylar Lie: 67 000 (1189. plass)

Dag tre ble rundet av da spillerne var i pengene, og 1299 er igjen i kampen om verdensmestertittelen og ti millioner dollar i førstepremie. Spillerne er nå garantert 15 000 dollar. Utbetalingene øker til over 17 000 dollar når drøyt 200 til er ute av turneringen.

– Dagen i dag var tøff med utrolig mange gode spillere og en rekke tre- og firebets pre, forteller Vilde Fagerbakke til Poker.no søndag formiddag (norsk tid).

– Hvordan er nivået sammenlignet med klubben hjemme i Norge?
– Dag en og to hadde jeg greie bord å spille på. I dag var det tøffere motstand enn på klubben.

Amerikaneren Aaron Mermelstein topper chipcounten med over to millioner i stacken. Den regjerende mesteren Koray Aldemir henger stadig med i forsvaret av sin tittel. Tyskeren kommer til dag fire med 537 000.

Dag fire begynner klokken 21 norsk tid søndag kveld. Det spilles 4000-8000/8000 (BB-ante) og de spiller fem levels, totalt 10 timer. Pokergo sender live fra Main Event fra klokken 0230 natt til mandag, norsk tid.

 

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund