Karl Fredrik Røsok verdensmester i badugi

Av | 10. september, 2022| Nyheter

Karl Fredrik Røsok fra Molde vant lørdag kveld WCOOP World Championship of FL Badugi og nesten 200 000 kroner. 

28-åringen er to ganger norgesmester, men er nå inne i det som trolig er hans mest begivenhetsrike uke pokermessig. Seieren i lørdagens mesterskapsøvelse kommer bare to dager etter at han vant 21-M $109 Limit HE i WCOOP, som du kan lese mer om her.

Den kvelden han vant, kom han seg til finalebordet i ytterligere to turneringer, der finalebordene er blit spilt nå lørdag kveld. Etter å ha vunnet den første (og 19107 dollar), ble han nummer tre i #23-H $1050 Razz og får ytterligere 10 500 dollar i premie.

– Kaboom! Jeg lurer på om Norge kommer til å vinne alle mesterskapsøvelsene, sier en euforisk Tobias Jelsa Leknes kort tid etter seieren. Han er en venn av Røsok og en primus motor i den delen av det norske miljøet som er spesialisert i mixed games.

World Championship of Online Poker (WCOOP) er en serie eventer med tre turneringer i hvert av dem (tre ulike innkjøpsnivåer). Nytt av året er at det spilles rene championship-øvelser i de ulike pokergrenene, og som gir tittelen “verdensmester”.

Espen Uhlen Jørstad ble første nordmann til å vinne Main Event i sommerens live VM i poker i sommer.

Trenger du sjetonger, kortstokker eller ny pokerduk? Her kan du bestille hos arrangøren av poker-NM.

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund