Tre nordmenn i highroller-turnering – innkjøpet er på to millioner norske

Av | 10. september, 2022| Nyheter

Kent Staahle, Morten Klein og Espen Uhlen Jørstad er de norske representantene i $200k NLHE Coin Rivet Invitational lørdag.

Turneringen er en del av Triton-serien spilles i sammenheng med Mediterranean Poker Party på Kypros. Du kan se de norske setetrekningene i bildet over. Legg spesielt merke til at Jørstad har sterke navn som Steve O´Dwyer, Erik Seidel, Patrick Antonius og Sam Grafton å bryne seg på fra start.

Denne turneringen tiltrekker seg proffer og pokerglade forretningsfolk med dype lommer. De første åtte levelene er gruppen delt i to grupper med nettopp pokerproffer for seg og “amatørene” i en annen.

Fra level ni  (dag to, lørdag) samles feltet og man rigger bordene slik at det er omtrent 50/50 fra hver av profesjonene. Fra level 13 er det en helt tilfeldig og ny setetrekning, men man ikke trekkes til samme bord som sin partner i turneringen (alle ikke-profesjonelle må ha med seg én profesjonell i turneringen, uten at man spiller som lag) før bare to bord gjenstår i turneringen.

Man kan kjøpe seg inn frem til dag to og utslåtte spillere får én mulighet til for å kjøpe seg inn igjen til denne perioden er ute.
På dag to spiller man ned til et finalebord, som spilles søndag.

Du kan se livestreamen fra $200k NLHE Coin Rivet Invitational på Youtube fra klokken 16 lørdag. Spillerne må være i setene fra start, selv om det er en latereg-mulighet frem til dag to.

Kamp om VM-tittel

Flere nordmenn kjemper om VM-titler i nettpoker lørdag kveld. Karl Fredrik Røsok har spilt seg frem til to finalebord i WCOOP og Spillehagen-profilen Monica Eilertsen Waka er i Ladies Event i WSOP Online på GG Poker. Hun streamer fra øvelsen hos Spillehagen fra klokken 20 lørdag kveld.

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund