Siste arbeidsdag for Sigurd Eskeland som president i Norsk Pokerforbund

Av | 31. oktober, 2022| Nyheter

Mandag 31. oktober var Sigurd Eskelands siste dag på jobb som president i Norsk Pokerforbund (NPF).

Han og den ny valgte lederen, Tobias Jelsa Leknes, markerte dagen med å poste bildet du ser over i sosiale medier. Han skal jobbe der i ennå halv måned, men fra 1. november har vi en ny mann med presidentklubba.

Det var i juni Eskeland fortalte om sine planer om å takke nei til gjenvalg til norsk pokers øverste tillitsverv. Han pekte selv på Tobias Jelsa Leknes, en av norsk pokers mest meritterte spillere, som en mulig arvtager på presidentkontoret.

Og slik ble det. På årsmøtet under NM på Gardermoen i oktober, ble Leknes valgt.

Det er ikke bare et tillitsverv å være president i NPF. Læreren Eskeland har hatt det som jobb i nesten ti år, og har ikke bestemt seg for hva han skal gjøre i karrieren videre. Men han forsikrer at han skal fortsett å lage «Pokerpodden».

Leknes ser med glede på å ta fatt på oppgavene som nå venter ham.

– Jeg ser frem til å bringe Sigurds arv videre. Det er et stort ansvar, men også en mulighet jeg ser frem til å forvalte, sier den nye presidenten.

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund