Magnus Carlsen viser frem kortene i stream fra Spring Poker Championship

Av | 26. februar, 2023| Nyheter

Sjakkgeniet Magnus Carlsen (bildet) viser frem hullkortene når han spiller poker og deltar i streamen til Spillehagen på Twitch søndag kveld.

Monica Eilertsen Vaka (bildet) og Andreas Hagen inviterer til en het pokeraften når de skrur på kameraene under søndagsgrinden denne helgen. Det skal streames fra Poker North Masters Online Main Event (beste nordmann i turneringen blir norgesmester) og fra Spring Poker Championship.

Her er flere detaljer om Poker North Masters Online.

– Det er veldig kjekt å få verdensmesteren i sjakk med i sendingen vår. Magnus har flere ganger dokumentert sine ekstreme ferdigheter også med kort og jeg holder ham som en av favorittene i de turneringene han spiller søndag, sier Andreas Hagen.

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund