Gulbrandsen møter Larsen i Heads Up-finalen i poker-NM 2023

Av | 29. mars, 2023| NM2023, Nyheter

Finalen i Heads Up-mesterskapet i poker-NM spilles onsdag kveld.

Simen Kind Gulbrandsen (til venstre på bildet) slo verdensmester Espen Uhlen Jørstad og Øyvind Larsen (til høyre på bildet) slo regjerende online norgesmester i Heads Up, Oskar Bilstad, i hver sin semifinale her i poker-NM i Bratislava tirsdag kveld.

Dermed er det duket for en finale med to av norsk pokers aller største profiler, og det i en øvelse det er knyttet spesielt stor prestisje til å vinne.

Finalen spilles etter det oppsatte programmet klokken 21.30 onsdag kveld. Den streames med en halvtimes forsinkelse i vår Youtube-kanal. Den kan bli endringer i det oppsatte programmet, og vi ber alle følge med i våre kanaler på Twitter og Facebook hvor vi vil poste nyheter om endringer.

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund