Nytt norsk WSOP-eventyr – Mads Åmot sikret minst fem millioner

Av | 28. juni, 2023| Nyheter

Ett år etter at Espen Uhlen Jørstad sikret norsk gull i VM i poker, har Mads Åmot et nytt eventyr på trappene i Las Vegas. 

På bildet over har Åmot nettopp talt opp sjetonghaugen som viser at han er nummer tre på chipcounten før han og fire andre skal gjøre opp om tittelen i $25k PLO High Roller i World Series of Poker (WSOP). Natt til onsdag overlevde Åmot feltet på 31 som kom til dag tre, som vi har skrevet mer om her, og blir en maktfaktor på det TV-sendte finalebordet natt til torsdag norsk tid.

Rekord-turnering

Det var 449 innkjøp i turneringen og det gjør den til den største pengemessig i WSOPs historie. Det er over 100 millioner kroner i premiepotten, mer enn noen annen PLO-turnering i denne sammenheng tidligere.

Og Mads Åmot er i god posisjon til å sikre seg den svært prestisjefylte tittelen, gullarmbåndet som følger med og de 25 millionene (norske) som venter vinneren. Nordmannen er nummer tre på chipcounten nå og sikret minimum 505 588 amerikanske dollar, rundt 5,5 millioner norske kroner.

Chipcount og setetrekning

Slik er setestrekningen og sjetonghaugen de siste fem kommer med til finalen natt til torsdag (spillet starter klokken 01 norsk tid og sendes på PokerGO fra klokken 02):

Sete 1: Mads Åmot 12 850 000
Sete 2: Sergio Martinez Gonzalez 17 475 000 (87 BB)
Sete 3: Ka Kwan Lau 28 200 000 (141 BB)
Sete 4: Andjelko Andrejevic 3 425 000 (17 BB)
Sete 5: Roger Teska 6 400 000 (32 BB)

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund