Norsk Pokerforbund trenger folk med spesiell kompetanse

Av | 1. september, 2023| Nyheter

Norsk Pokerforbund skal velge nytt styre på sitt årsmøte og valgkomiteen ser nå etter folk med nøkkelkunnskaper som har lyst å jobbe for norsk poker.

Veteranen Frode Gerhardsen er et kjent fjes for de fleste som spiller NM. Han er alltid til stede på Gardermoen og i Dublin/Bratislava og leder nå valgkomiteen som skal komme med innstilling om hvem som skal sitte i forbundets nye styre. 

– Vi trenger engasjerte medlemmer i styret som har tid og lyst til å bidra til at Norsk Pokerforbund blir en organisasjon som alle pokerspillere ønsker å melde seg inn i. Etter valgkomiteens mening er den største utfordringen til Norsk Pokerforbund at vi har for få medlemmer. Vi søker derfor spesielt etter personer som elsker poker og som har erfaring med rekruttering og drift av medlemsorganisasjoner, sier Gerhardsen til Poker.no.

– Vi søker også etter personer med erfaring innen sosiale medier og som kunne tenkt seg å bidra med dette, legger han til. 

Redusert stilling

President Tobias Jelsa Leknes har tidligere understreket behovet for å styrke jobben med sosiale medier. Han skrev i dette nyhetsbrevet at han ønsker å redusere sin stillingsprosent i forbundet for å gjøre plass til en med disse egenskapene.

Leknes er selv på valg på årsmøtet, et år etter at han overtok vervet etter Sigurd Eskeland.

Også visepresident Pål Skønberg Løvik er på valg, sammen med ett styremedlem og to varamedlemmer. 

Praktisk informasjon

Frist for å melde sitt kandidatur er lørdag 9. september. Interesse meldes til valgkomiteen, som består av Sissel Naalsund, Morten Antonsen og Frode Gerhardsen. Han nås på telefon 928 88 666 eller email frode@norwiking.no.

Årsmøtet holdes 1. oktober klokken 1200 på Thon Hotell Gardermoen.

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund