Ny *COOP-tittel til Tobias Jelsa Leknes – har nest flest i verden

Av | 15. september, 2023| Nyheter

På bildet ser du Tobias Jelsa Leknes med ett av de syv trofeene han har vunnet i SCOOP. Natt til fredag vant han sin tiende WCOOP-tittel og har nå nest flest titler sammenlagt i de to store turneringsseriene.

Nattens seier kom i 20-M $109 PLO 6-Max og innbragte godt over 150 000 kroner (14 400 dollar) i førstepremie.

Spring Championship of Online Poker (SCOOP) er «lillebroren» til World Championship of Online Poker (WCOOP) og de to er blant de mest prestisjetunge turneringsseriene som spilles online. Kombinert har Leknes nå 17 triumfer i de to, bare overgått av det britiske fenomenet Benny Glaser med 19 titler (10 i SCOOP og 9 i WCOOP).

Leknes ble årets spiller i SCOOP i juni og vant tre titler i fjorårets WCOOP. Andreas Hagen fant frem gitaren og la opp til allsang i studio hos SpillehagenPoker på Twitch da den tredje var i boks mot slutten i fjor.

Tobias Jelsa Leknes´ titler i WCOOP

  • 2-7 Triple Draw (2017)
  • NLHE Win The Button og 5-Card Draw (2018),
  • 2-7 Single Draw, Badugi og NLO8 (2020)
  • PLO, PLO8 og 8-Game (2022)
  • PLO (2023)
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund