NM-favoritter: Felix Vincent Stephensen

Av | 20. februar, 2016| NM2016, Nyheter

Felix Vincent Stephensen blir i dag (lørdag) kåret til Årets pokerspiller i Norge. For andre året på rad! Også i fjor ble han tildelt den gjeve Gullhånda.

Det er ikke vanskelig å forstå når man ser på den utrolige karrieren han har skapt:
25-åringen ble superstjerne over natta da han ble nummer to i WSOP Main Event i 2014. Hele Poker-Norge var selvsagt på tå hev da finalebordet skulle spilles i november, og endelig skapte en norsk pokerbragd overskrifter også i norske main stream media. TV2 fikk rettighetene til å vise det neste NM i Dublin på telefon med Frode Fagerli i Las Vegas.

Andre NM-favoritter:Sigurd Eskeland

Andreplassen gjorde 25-åringen bortimot sikret økonomisk for resten av livet. Premien var 5,147,911 dollar (før skatt). Den sendte ham rett til topps på listen over nordmenn som har spilt inn mest penger i turneringspoker gjennom tidende.

Men Felix Vincent Stephensen har hentet fine premier både før og etter bragden i Las Vegas. Allerede i 2009 ble han nummer 12 i Main Event i NM i Nottingham, og kvitterte ut 5,129 dollar. Det var på en tid hvor han etablerte seg som profesjonell online, som han også hadde et meget solid utbytte av.

Senest denne uka vant han en PLO-event i EPT Dublin og tok med seg nesten 40.000 dollar hjem.

Det som har befestet hans posisjon som en pokerspiller av ypperste klasse, skjedde på Gardermoen i november i fjor. Der gikk han helt til topps i Main Event i det første norgesmesterskapet på norsk jord. Og hentet en ny, drøy million til kontoen for oppebevaring av pokerpenger.

CV: Felix Vincent Stephensen

NM-titler
1
Plassering i NM-rangeringen totalt
308 (seieren på Gardermoen ikke medregnet)
Turneringsgevinster
totalt i karrieren

$5,522,962
Forrige registrerte
cash internasjonalt

16. februar 2016: 1. plass 5000 euro PLO sideevent i EPT Dublin – $ 38,010
Beste livecash
$5,147,911

Frem mot NM 2016 har kjennere av norsk poker vurdert noen av de største profilene og favorittene som ventes å stille i mesterskapet. Det norske pokermiljøet har vokst seg svært stort og fått anerkjennelse verden over. Det er derfor svært mange spillere som kan tenkes å ville sette sitt preg på mesterskapet i Dublin. Alle kan ikke presenteres her. Hvem mener du hører med blant favorittene i år? Gi oss gjerne innspill – med en kort eller lang begrunnelse – i kommentarfeltet her, eller på Facebook.

Her er listen over alle norgesmestere i poker (Gardermoen unntatt)

Skal du spille NM i poker i Dublin? Her er hele turneringsprogrammet – med sideevents.

Trenger du overnatting nær spillerhotellet? Sjekk dette alternativet.

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund