fbpx
Hjem / NM2016 / NM-favorittene: Ørjan Skommo
Ørjan Skommo.

NM-favorittene: Ørjan Skommo

Ørjan Skommo spilte sitt første NM i poker i Nottingham i 2008. Han forsvant på en 53. plass, men allerede året etter kom han heads up om tittelen i den samme byen. Han tapte da for vennen og NM-debutanten Henrik Tollefsen. Ikke verst å bli nummer to i Main i NM, men det var nok et forsmedelig nederlag, spesielt med tanke på motstanderen. Det skulle imidlertid bare to år før han revansjerte seg og vant tittelen i Riga.
Spiller du OFC Pineapple? Vinn sete til turboen i NM

Siden har Skommo levert flere respektable plassseringer i det internasjonale pokersirkuset. Og han har hevdet seg i NM-sammenheng: I fjor tok han en ny tittel da han vant 8-game i Dublin for $ 21,580.

Denne og andre sterke NM-plasseringer har sendt ham opp på en femteplass i NM-sammendraget. Det er en ranking der spillerne siden starten i 2002 har fått poeng for plasseringer i de ulike turneringene.

Andre NM-favoritter:
Sigurd Eskeland
Felix Stephensen
Jan-Erik Sørensen
Eirik Rud Iversen
Annette Obrestad
Henrik Tollefsen

Ørjan Skommo ble i 2014 kåret til Årets spiller under Vi Menns Gullhånda.

Om Ørjan Skommo har markert seg live i NM-sammenheng, er hans inntekter i den virtuelle pokerverdenen enda mer imponerende. Ifølge TheHendonMob har han spilt inn over to millioner dollar i gevinster i nettpoker.

CV: Ørjan Skommo

NM-titler
2
Plassering i NM-rangeringen totalt
5
Turneringsgevinster
totalt i karrieren

$400,614
Forrige registrerte
cash internasjonalt

29. juni 2015: 20. plass WSOP $ 1,500 No Limit Hold’em (Event #59) – $ 3,622
Beste livecash
$88,529
Online gevinster:
$2,196,906
Statistikken fra Hendonmob er mangelfull. Seieren i Main Event i 2011 er for eksempel ikke tatt med.

Frem mot NM 2016 har kjennere av norsk poker vurdert noen av de største profilene og favorittene som ventes å stille i mesterskapet. Det norske pokermiljøet har vokst seg svært stort og fått anerkjennelse verden over. Det er derfor svært mange spillere som kan tenkes å ville sette sitt preg på mesterskapet i Dublin. Alle kan ikke presenteres her. Hvem mener du hører med blant favorittene i år? Gi oss gjerne innspill – med en kort eller lang begrunnelse – i kommentarfeltet her, eller på Facebook.

Her er listen over alle norgesmestere i poker (Gardermoen unntatt)

Skal du spille NM i poker i Dublin? Her er hele turneringsprogrammet – med sideevents.

Trenger du overnatting nær spillerhotellet? Sjekk dette alternativet.

Om Poker NM

x

Sjekk også

Disse kom i pengene – søk i resultatlista fra main event i online-NM

Her er en komplett oversikt over alle som kom i pengene i main event i NM i nettpoker vinteren 2021. Programleder Stig Moen kom seg akkurat i pengene i main ...

Privacy Policy