fbpx
Hjem / Nyheter / European Poker Awards: To store priser til norsk poker
Thomas Udness takker for æren under European Poker Awards i Monaco tirsdag kveld. Bildet er lånt fra hans Facebook-side.

European Poker Awards: To store priser til norsk poker

På dette bildet takker en glad Thomas Udness for to fantas­tiske priser under Euro­pean Poker Awards tirsdag kveld. Han gjør det på vegne av Global Poker Tour, som arran­gerte NM på Garder­moen før jul i fjor. De ble gitt følgende heder under pris­ut­de­lingen:

«Årets turne­ring med innkjøp under 2000€»

«Årets nyvin­ning innen poker»

European Poker Awards-triumf

— Vi er utrolig stolte over at den første turne­ringen noen­sinne på norsk jord får slik inter­na­sjonal aner­kjen­nelse. Vi må sende en spesiell takk til våre samar­beids­part­nere Norsk Poker­for­bund, Lotteri­til­synet, Blod­kreft­for­eningen og TV 2. Det er unikt at en lukket nasjonal turne­ring blir nomi­nert som årets turne­ring sammen med store åpne inter­na­sjo­nale turne­ringer som blant annet Estrellas i Barce­lona, sa Edgar Stuchly, direktør for live events i Global Poker Tours til Vi Menn poker da det ble kjent at de var nomi­nert til prisene.

Thomas Udness følger opp på sin Face­book-profil, hvor vi har lånt bildet av ham fra og hvor han sier det hjelper og å jobbe hardt og dra lasset sammen.

- Det er en sann ære å motta dette på vegne av GPI, skriver Udness, en nøkkel­skik­kelse i det norske poker­mil­jøet i en årrekke.

NM i 2016

Prisene kommer bare kort tid etter at årets NM-sesong ble innledet i Dublin, hvor det ble kåret syv nye norges­mes­tere

- På vegne av alle oss som arran­gerer NM i utlandet, vil jeg sende de hjer­te­ligste gratu­la­sjoner til arran­gøren i Norge. Det er stort for alle i norsk poker at de har fått to priser under Euro­pean Poker Awards. Det er gøy at norsk poker endelig har kommet på det inter­na­sjo­nale kartet – ingen har et bedre poker­miljø enn vi her i Norge. Vi synes det er veldig gøy å få spille NM to ganger i året og gleder oss til å møtes på Garder­moen før jul, sier Frode Fagerli, arran­gøren av norges­mes­ter­skapet som hvert år før påske spilles i den irske hoved­staden.

Også i år spilles NM på hjem­me­bane på Garder­moen. Datoene for arran­ge­mentet blir annon­sert denne måneden.

Det vil bli holdt regio­nale turne­ringer i Kris­tian­sand, Bergen og Trond­heim. Nord­norsk mester­skap blir flyttet fra Bodø til Tromsø. Østlands­mes­ter­skapet blir avholdt under NM-uka på Garder­moen.

Om Poker NM

x

Sjekk også

Sam Trickett

- En av de mest interessante pokerhendene jeg har sett

Tre av verdens beste spil­lere viste sitt høye nivå i samme hånd. Stephen Chid­wick, Bryn Kenney og Sam Trickett var involvert i en fasci­ne­rende hånd under Triton Super High Roller ...