European Poker Awards: To store priser til norsk poker

Av | 4. mai, 2016| Nyheter

På dette bildet takker en glad Thomas Udness for to fantastiske priser under European Poker Awards tirsdag kveld. Han gjør det på vegne av Global Poker Tour, som arrangerte NM på Gardermoen før jul i fjor. De ble gitt følgende heder under prisutdelingen:

«Årets turnering med innkjøp under 2000€»

«Årets nyvinning innen poker»

European Poker Awards-triumf

— Vi er utrolig stolte over at den første turneringen noensinne på norsk jord får slik internasjonal anerkjennelse. Vi må sende en spesiell takk til våre samarbeidspartnere Norsk Pokerforbund, Lotteritilsynet, Blodkreftforeningen og TV 2. Det er unikt at en lukket nasjonal turnering blir nominert som årets turnering sammen med store åpne internasjonale turneringer som blant annet Estrellas i Barcelona, sa Edgar Stuchly, direktør for live events i Global Poker Tours til Vi Menn poker da det ble kjent at de var nominert til prisene.

Thomas Udness følger opp på sin Facebook-profil, hvor vi har lånt bildet av ham fra og hvor han sier det hjelper og å jobbe hardt og dra lasset sammen.

– Det er en sann ære å motta dette på vegne av GPI, skriver Udness, en nøkkelskikkelse i det norske pokermiljøet i en årrekke.

NM i 2016

Prisene kommer bare kort tid etter at årets NM-sesong ble innledet i Dublin, hvor det ble kåret syv nye norgesmestere

– På vegne av alle oss som arrangerer NM i utlandet, vil jeg sende de hjerteligste gratulasjoner til arrangøren i Norge. Det er stort for alle i norsk poker at de har fått to priser under European Poker Awards. Det er gøy at norsk poker endelig har kommet på det internasjonale kartet – ingen har et bedre pokermiljø enn vi her i Norge. Vi synes det er veldig gøy å få spille NM to ganger i året og gleder oss til å møtes på Gardermoen før jul, sier Frode Fagerli, arrangøren av norgesmesterskapet som hvert år før påske spilles i den irske hovedstaden.

Også i år spilles NM på hjemmebane på Gardermoen. Datoene for arrangementet blir annonsert denne måneden.

Det vil bli holdt regionale turneringer i Kristiansand, Bergen og Trondheim. Nordnorsk mesterskap blir flyttet fra Bodø til Tromsø. Østlandsmesterskapet blir avholdt under NM-uka på Gardermoen.

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund