fbpx
Hjem / NM2018 / Freeroll-NM 2018 i Posthallen. Vi trenger premier

Freeroll-NM 2018 i Posthallen. Vi trenger premier

Freeroll-NM spilles i Oslo i februar

Har du eller kjenner du noen som har lyst til å bidra med premier?

Det koster ikke en rød øre å være med, men likevel er freeroll-NM i poker kjent for å få mange spillere inn på premielista. Uten buy in kjempes det ikke om store pengesummer, men premier gitt av norgesmesterskapets sponsorer.

Og så klart tittelen. Vinner du freeroll-NM kan du til evig tid skryte av å være norsk mester i poker.

Nå søker vi kontakt med bedrifter og andre som kan tenkes å sponse arrangementet ved å gi premier. Vinneren blir norgesmester, de fire første får sete i Main Event i NM i Dublin uka før påske – og de neste premiene gis av våre sponsorer.

Eksempler på premier tidligere år er bladabonnementer, treningssykler, snacks, hudprodukter og pokerutstyr. Vi er åpne for så mangt, men ønsker i hovedsak premier til en totalverdi på tilsammen 2000 kroner pr sponsor.

Vi har vanligvis rundt 1000 spillere med i freeroll-NM. I 2018 spilles det i Posthallen i Oslo i uke 7 og avsluttes med finalebord søndag 18. februar. Flere detaljer om antall startdager og annet kommer vi tilbake til. PS! Påmeldingen starter i januar.

Ta gjerne kontakt med frode@poker.no om du har lyst å sponse premielista.
Hver sponsor blir presentert på poker.no og Facebook (noen vil også kunne få en banner på poker.no)

Om Frode Fagerli

x

Sjekk også

Enormt comeback av Tobias Leknes – vinner sin sjette tittel i WCOOP

Du tror sikkert du har lest denne saken før. Du har ikke det, den er bare til forveksling lik andre saker vi har laget de siste ukene. Tobias Leknes har ...

Privacy Policy