Vinn sete til Main Event – bli med i Fantasy-ligaen i poker-NM

Av | 4. mars, 2020| NM2020, Nyheter

Nå er appen poker.no åpnet for å sette sammen ditt lag i Fantasy-ligaen i poker-NM.

Og det kan fort ha høy verdi. Det ligger nemlig et sete til Main Event i NM 2021 – verdt 800 euro – til vinneren av vår Poker Fantasy League i potten.

Slik spiller du Fantasy-ligaen i poker-NM
Last ned poker.no-appen og klikk på “Fantasy Draft” øverst til venstre. Derfra skal det være selvforklarende hvordan du setter sammen ditt team på syv spillere. Så snart du har valgt en spiller og bekreftet dette, kan valget ikke gjøres om. Du har 100 millioner lekepenger/100 coins i budsjett, likt det opplegget man følger i Fantasy Premier League.

Prisen på spillerne
Lørdag 30. februar ble det avholdt en draft i en VIP-liga i Fantasy-ligaen i poker-NM. Den prisen spillere oppnådde i den draften, gjelder også for alle andre som nå skal spille i den nasjonale ligaen. For alle andre spillere – de som ikke ble valgt i draften – en prisen én million lekepenger/én coin.

[divider] Her kan du se en vurdering av lagene som ble plukket ut i VIP-draften[divider] Her kan du se en komplett prisliste for alle de 126 spillerne som ble draftet[divider]

Hvilke spillere kan du velge?
Alle spillere som på et eller annet tidspunkt har spilt en NM-turnering i utlandet, kan du velge inn til ditt lag. Ønsker du å kjøpe en spiller som ikke har vært med før (for eksempel deg selv, om du ikke har spilt), må du vente til denne har registrert seg til en turnering i Dublin i år.

Frem mot NM kommer også sponsorene til å melde inn spillerne de sender til poker-NM, og da vil også disse bli valgbare i draften.

Hvilke ligaer kan du være med i?
Foreløpig er det bare én nasjonal liga som gjelder for alle Fantasy-managere. I fjor var det 547 spillere med i denne. Frode Fagerli åpner også for å åpne egne ligaer for større firmaer eller klubber og foreninger, og ber om en epost til frode@poker.no om dette.

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Last ned Poker.no-app
Bli medlem av Norsk Pokerforbund