Neste vår spiller vi poker-NM i Dublin igjen

Av | 12. mars, 2020| NM2020, Nyheter

Hadde du bestilt rom på Citywest Hotel til poker-NM i år og lurer du på om du får pengene igjen? Jeg har nyheter.

Helt siden vi utsatte poker-NM i Dublin 2020 har jeg vært i dialog med hotelledelsen om tre ting:

  1. Refusjon av pengene til de som hadde betalt forskudd for i år
  2. Muligheten for å arrangere et NM litt senere i år
  3. Detaljer rundt mesterskapet neste år

Norske pokerspillere er høyt verdsatt på Citywest og i Dublin, og derfor har hotellet valgt å se bort fra normale avbestillingsvilkår. Hadde de ikke gjort det, ville ikke alle utlegg for rom i år blitt tilbakebetalt.

Men ettersom vår avbestilling ikke var en normal avbestilling, og fordi vi er så gode kunder, har de bestemt seg for å betale fullt tilbake. Det er kostnader ved dette som blir en sak mellom meg og hotellet – dette skal ikke dere spillere måtte ta ansvar for.

Hvordan avbestille hotell til poker-NM 2020

Kontakt Citywest via e-post: info@citywesthotel.com for å avtale tilbakebetaling.

Vennligst oppgi fullt navn, dato for oppholdet og bestillingsreferanse-nummer. Vær tålmodig med hotellet ettersom refusjoner kan ta opptil 10 virkedager, det er mange refusjoner å behandle.

NM 2020 avlyst

Jeg hadde en stund håp om å finne nye datoer for et NM i år, for eksempel i forlengelsen av sommerferien. Det har imidlertid vist seg å være alt annet enn lett, gitt det nyhetsbildet som er om dagen. Vi vet ikke hvor lenge coronaviruset vil legge begrensninger på livene våre og i tillegg er hotellet fullbooket langt frem i tid.

Jeg ønsker ikke å planlegge midlertidig for et arrangment som jeg risikerer å måtte avlyse, med de skuffelser og praktiske problemer det medfører både for dere og meg, og setter derfor strek for det nå. Istedet går jeg all in i neste års mesterskap, som blir et jubileumsmesterskap.

Poker-NM 2021 er det 20 år siden jeg arrangerte mesterskapet første gang. Derfor har jeg ekstra store ambisjoner om å gjøre det til det beste mesterskapet noensinne, og er igang med planleggingen for lengst. Du kan allerede nå sette av datoene 18. – 28. mars (vi begynner torsdag mot fredag normalt)! Her skal det komme flere nyheter om ikke lenge – følg med på poker.no og Norgesmesterskapet i poker på Facebook!

Ikke glem at vi også skal spille NM i Norge til høsten. Det spilles fra 6. til 11. oktober og arrangøren kommer med ny informasjon om ikke lenge. 

Velkommen til Dublin neste år

Nå har det blitt noen skuffelser – både for dere og for meg. Jeg håper dere er glade for at pengene som er lagt ut for hotell i år er sikret, og ikke minst at dere er positive til å komme til Dublin neste år.

Inntil vi ses igjen – ta vare på hverandre!

Frode Fagerli
NM-arrangør

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund