fbpx
Hjem / NM2020 / Stacken eser ut – Sondre Sagstuen leder NM i poker igjen
Sondre Sagstuen ble norgesmester i PLO i Dublin våren 2019. Foto: Krists Spruksts / Poker.no

Stacken eser ut – Sondre Sagstuen leder NM i poker igjen

Det er bare dager til Sondre Sagstuen runder ett år som norgesmester i Pot Limit Omaha. Nå er han chipleader og kan vinne tittelen igjen.

Gjøvik-mannen har nemlig samlet mest chips av alle i den første av to titteløvelser som spilles online før påske. Han startet med 10 000 i stacken, men etter første spilledag i PLO  har den est ut til å bli en monsterstack med 428 491 sjetonger. Snittstacken i turneringen inneholder 76 744 sjetonger mens vi nå venter på at dag to skal begynne klokken 20 på Unibet lørdag kveld.

Der kan også du bli med ettersom det er sen registrering (mulighet til å kjøpe seg inn) helt til klokken 21. Det koster 500 euro å spille.

Hittil har 189 spillere meldt seg på i kampen om å bli norgesmester i poker og disse har 141 rebuys imellom seg. 43 spillere gjenstår i turneringen, men med late reg én time ut i spilledagen kan dette antallet øke.

Topp ti etter dag 1 i PLO/NM i poker

(Plassering/nick/chips):

  1. SondreS 428 491
  2. tore_we 175 608
  3. Magrete_ 174 965
  4. Trifonlvanov 166 406
  5. Astai 145 973
  6. Kavring 120 844
  7. Collapse 117 968
  8. GeorgeCostan 111 172
  9. DuoBet 110 708
  10. ArabJuice47 100 599

Sagstuen ble norgesmester

Sondre Sagstuen er regjerende norgesmester i Pot Limit Omaha. Han vant turneringen i Dublin i april i fjor. Her kan du se den avgjørende hånda da han slo Marius Høgtun heads up. Også den gangen var Sagstuen chipleader etter første spilledag.

PLO og Main Event i poker-NM

Poker-NM i Dublin 2020 ble avlyst grunnet koronakrisen. Som en erstatning er det satt opp to turneringer online som gir norgesmester-titler på lik linje med titlene som vinnes i Dublin hvert år. Man får også de hvite tøflene som vinnere av NM-turneringer får og som er svært ettertraktet i det norske pokermiljøet.

Denne helgen spilles PLO hos Unibet, mens Main Event starter fredag 3. april klokken 20. Den spilles hos Coolbet, Betsafe og Guts. Det er de tre andre sponsorene i poker-NM, som alle er på samme nettverk.

Om Jørgen Hansen

x

Sjekk også

Fredagsprofilen – heads up med Manda Nguyen

Det må tas beslutninger i poker.no sin sommerserie, der vi møter et knippe profiler fra det norske pokermiljøet. I dag svarer Manda Nguyen, som har jobbet i flere år i ...

Privacy Policy