fbpx
Hjem / Nyheter / Phil Galfond herjer online og tjener millioner HU
Phil Galfond har tjent opptil flere årslønner etter bare tre dager på kontoret med ActionFreak.

Phil Galfond herjer online og tjener millioner HU

Phil Galfond er oppe mot en av de beste i bransjen i en PLO-duell over 15 000 hender – og viser seg som den hittil klart beste.

Har du spilt mye poker online i koronatiden? Mange av oss har det, og så også PLO-profilen Phil Galfond. Han er igang med den tredje kampen i #Galfondchallenge – og han er kraftig i pluss

Dette er Galfond Challenge

Først litt om hva Galfond Challenge er:

Galfond var i sine velmaktsdager ansett som en av verdens beste PLO-spillere med suksess online såvel som i live cashgames og turneringer. Han anser seg selv mer nå som en forretningsmann enn fullblods pokerproff, men har stadig stor tro på egne ferdigheter. Såpass store er disse at han i slutten av november gikk ut med en åpen invitasjon til HU-spill over 50 000 hender med den med dype nok lommer som måtte være interessert. Flere detaljer om utfordringen finner du her.

Det er satt opp en serie matcher som ikke er begynt ennå, mens tre er enten igang eller ferdigspilt. Brandon Adams, Dan “Jungleman” Cates og Chance Kornuth venter på tur (med litt ulike forutsetninger/innsatser/sidebets). Venividi (det er ikke kjent hvem som spiller under det nicket) tapte på målstreken etter å ha vært oppe nesten en million dollar i Phil Galfonds første duell. Tapet var bare 1617 dollar over 25 001 hender, men han må ut med ytterlige 100 000 dollar i et sideveddemål. Hedgefondmilliardæren Bill Perkins er ned over 90 144 dollar etter 1013 spilte hender. De skal spille 50 000 eller til en har tapt 400 000 dollar. Denne kampen spilles når de to herrene har tid Perkins er svært aktiv i business og Galfond skal ikke minst få spilt andre kamper. Som mot ActionFreak, for eksempel:

ActionFreak

Den tredje som er live går mot ActionFreak, et velkjent nick fra highstakes PLO online. Flere sider omtaler spilleren – identiteten er ikke kjent – som en av verdens beste PLO-spillere. Det kan du lese mer om her og her. Men nå er han oppe mot en som etter alle solemerker er minst like god. Phil Galfond har et overskudd på over tre millioner norske kroner etter tre dager på “kontoret”. De har spilt 844 av i alt 15 000 hender så langt. For å illustrere litt av styrkeforholdet har de et sidebet på 150 000 likt, altså at den som taper totalen betaler den andre den summen. Normalt i disse kampene har Galfond gitt odds som gjør at han må betale mer enn motstanderen ved tap.

Om Poker NM

x

Sjekk også

Fredagsprofilen – heads up med Merethe Krohn

Det må tas beslutninger i poker.no sin sommerserie, der vi møter et knippe profiler fra det norske pokermiljøet. Merethe Krohn er ikke bare en meget habil pokerspiller, hun har også ...

Privacy Policy