Pokerforbundet gir råd om live pokerlag

Av | 11. mai, 2020| Norsk Pokerforbund, Nyheter

Det er neppe tiden for å invitere til poker riktig ennå.

Norge tiner i vårsola og med oppmykingen av de strenge korona-restriksjonene kommer også spørsmålet om når det er tid for å spille poker igjen. Diskusjonen har gått i ulike grupper og fora på nett og sosiale medier om det var på tide å blåse liv i hjemmelagene som går live over hele Norge.

Norsk Pokerforbund var raskt ute med sin klare oppfordring:

https://www.facebook.com/pokerforbundet/posts/1250295308474425?__xts__[0]=68.ARDV6BEfM19LzKwp4mY73Atgaz9KQT5T3OjGrUl5mpQr0F0Wwi4jqWkreBQiN5l5Qi1FQLjQT_pPV5BrMOhUGMyCHxCvXJVgMQvQS13AknwhpveUt3LNuJvpfntqEzYUitnuFlL6mR6ovsQFNwJEbNd4LeFEk62GYMWXuVuP7_uGZbHtSE7eOxD3fPucSGQIxKlT_awTEGA601stYRMQMmzfV5Dx5d9FS5UrDffSSJMghMZkDnAX_kaHzZ-rNmmzgzBWmQoXN6ZEyN3vwIxOwbLNbdQzmZ-UUdfoXbYMs9vpy0698hFrG-vFXoANTXTR6rJlNJv9q1jSQTw7M37vAQ&__tn__=-R

Poker-NM i Dublin ble avlyst med en gang man så omfanget av koronakrisen. VM i poker – WSOP – drøyde det adskillig lenger, men i slutten av april kom bekreftelsen også der: Det gigantiske mesterskapet er utsatt og blir forhåpentlig satt igang til høsten.

Nedstengningen av samfunnet og alle dets pokerlag gjorde at svært mye aktivitet ble flyttet online. Spillselskaper opplevde en kraftig oppblomstring og det ble også åpnet en vei for å spille Main Event og PLO i vårt eget norgesmesterskap. De to viktige NM-turneringene ble i år spilt digitalt og vi fikk to nye norgesmestere: Mattias Oredsson fra Stavanger vant Main Event mens Sondre Sagstuen ble norgesmester i PLO for andre året på rad.

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Last ned Poker.no-app
Bli medlem av Norsk Pokerforbund