fbpx
Hjem / Nyheter / Pokerforbundet gir råd om live pokerlag
Norsk Pokerforbunds mangeårige president, Sigurd Eskeland, blir neppe å finne i livelag med det aller første. Her er meldingen forbundet har lagt ut på sine Facebook-sider.

Pokerforbundet gir råd om live pokerlag

Det er neppe tiden for å invitere til poker riktig ennå.

Norge tiner i vårsola og med oppmykingen av de strenge korona-restriksjonene kommer også spørsmålet om når det er tid for å spille poker igjen. Diskusjonen har gått i ulike grupper og fora på nett og sosiale medier om det var på tide å blåse liv i hjemmelagene som går live over hele Norge.

Norsk Pokerforbund var raskt ute med sin klare oppfordring:

Vi har i det siste fått flere henvendelser med spørsmål om man nå kan arrangere pokerlag. Vi ønsker derfor å vise til…

Publisert av Norsk Pokerforbund Tirsdag 5. mai 2020

Poker-NM i Dublin ble avlyst med en gang man så omfanget av koronakrisen. VM i poker – WSOP – drøyde det adskillig lenger, men i slutten av april kom bekreftelsen også der: Det gigantiske mesterskapet er utsatt og blir forhåpentlig satt igang til høsten.

Nedstengningen av samfunnet og alle dets pokerlag gjorde at svært mye aktivitet ble flyttet online. Spillselskaper opplevde en kraftig oppblomstring og det ble også åpnet en vei for å spille Main Event og PLO i vårt eget norgesmesterskap. De to viktige NM-turneringene ble i år spilt digitalt og vi fikk to nye norgesmestere: Mattias Oredsson fra Stavanger vant Main Event mens Sondre Sagstuen ble norgesmester i PLO for andre året på rad.

Om Poker NM

x

Sjekk også

Espen Uhlen Jørstad vant fem millioner i poker-VM

Trønderen Espen Uhlen Jørstad henter 603 058 amerikanske hos cashieren etter sin sjetteplass i WSOP Main Event Online Championship natt til søndag.  Jørstad er den andre nordmannen til å ta ...

Privacy Policy