fbpx
Hjem / Nyheter / Norsk pokerspiller til himmels på Kristi Himmelfartsdag – vant sin andre tittel i badugi
Topp 20 fra HORSE-turneringen (t.h.) og badugi-turneringen som alligator14 har vunnet hittil i årets SCOOP.

Norsk pokerspiller til himmels på Kristi Himmelfartsdag – vant sin andre tittel i badugi

«Alligator14» glefset til seg igjen av prizepoolen i årets Spring Championship av Online Poker (SCOOP).

Vi vet ikke hvem som skjuler seg bak nikket, men vi vet at «alligator14» vant en SCOOP-tittel i HORSE i begynnelsen av mai. Natt til Kristi Himmelfartsdag meldte spilleren seg inn i det eksklusive selskapet av dobbeltvinnere i ett og samme mesterskap. Nordmannen vant nemlig medium-utgaven av det første eventet i den forlengede utgaven av SCOOP. Det ble spilt badugi, 238 spillere løste inngangsbilletten på 109 dollar og det ble gjort 80 reentries. Det ga 6121 dollar i (norsk) førstepremie og evige braging-rights som vinner av en dobbel i SCOOP.

Spring Championship of Online Poker skulle etter planen avsluttes med main event 17. mai (tre i PLO, tre i NLHE), men pågangen har vært så stor at turneringsserien er forlenget ut mai måned. Badugi-turneringen med norsk seier var altså den første av turneringene etter main event i den forlengede utgaven.

Alle turneringer spilles med tre innkjøp tilpasset ulike bankrolls: Et lavt (angitt med L), et medium (M) og et høyt (H). Etter utvidelsen ble den samlede premieutbetalingsgarantien utvidet til 135 millioner dollar. Den ble passert natt til torsdag ettersom det nå er utbetalt premier for over 136 millioner dollar.

Om Jørgen Hansen

x

Sjekk også

Fotballagenten Tore Pedersen vant halv million i pokerturnering

Tore Pedersen har mang en gang vært en joker for det norske landslaget og europeiske storklubber. Nå viser han seg som et ess på den internasjonale pokerscenen.  Natt til søndag ...

Privacy Policy