Preben Stokkan på finalebord i WSOP – sikret nye millioner

Av | 12. august, 2020| Nyheter

Norges kanskje største pokerstjerne har gjort det igjen.

Natt til onsdag havnet Preben Stokkan på tredjeplass i event $58: $5,000 No Limit Hold’em 6-Handed Championship i det pågående WSOP 2020 – med uoffisiell status som VM i poker. Norge var med det igjen nære et nytt gullarmbånd som alle vinnere av WSOP-turneringer får, bare dager etter at Stokkans kompis Benjamin Voreland ble nummer fire i en PLO-turnering med 400 dollar i innkjøp. De to deler leilighet med Espen Uhlen Jørstad og Jonas Gjelstad i London, og for en sensommer de har hatt i den norske pokerambassaden. Mandag vant Jørstad en tittel i World Poker Tour og 200 000 dollar.

Les mer om den seieren i denne artikkelen. 

Stokkan på sin side vinner 292 021 amerikanske dollar for tredjeplassen, rundt to og en halv million norske kroner. 672 stilte til start og store navn som Brandon Adams, Connor Drinan og Bertrand “ElkY” Grospellier  kom alle i pengene. Daniel Negreanu har til gode å vinne en turnering i årets WSOP, men har gjort en serie dype runs. Han plasserte seg som nummer 39 i denne turneringen, som ble vunnet av israelske Ravid «jerbi9999» Garbi (vinner 531 513 dollar).

Her løper Preben Stokkan med A7 inn i Ravid Garbis essepar og ryker ut på tredjeplass. Garbi vant senere turneringen.

Preben Stokkan er ikke ukjent med milliongevinster i poker:

 

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Last ned Poker.no-app
Bli medlem av Norsk Pokerforbund