fbpx
Hjem / Nyheter / Norman Chad friskmeldt etter koronasmitte
Norman Chad har i hele sykdomsperioden sendt videohilsener på Twitter sammen med sin firbeinte venn Blue.

Norman Chad friskmeldt etter koronasmitte

Den kjente pokerkommentatoren har vært en av pandemiens ofre, men har nå gode nyheter.

I en video postet på Twitter forteller Norman Chad at han er kvitt plagene etter å ha vært syk med covid-19. Nå må han håndtere det han kaller ettereffektene, men forsikrer at den tunge hodepinen og følelsen av total utmattelse helt har sluppet takket.

Trykk på tweeten for å se videorapporten fra Norman Chad:

Det er to uker siden vi omtalte sykdomsnyheten som har blitt en stor snakkis i pokermiljøer verden over. Norman Chad er blitt en av industriens store navn med rollene han har hatt i kommentatorbua til ESPN under World Series of Poker i en årrekke. I 2014 var han også kommentator under poker-NM i Dublin.

Bertrand «ElkY» Grospellier er en annen pokerstjerne som har vært smittet av koronaviruset og nå er friskmeldt.

Om Poker NM

x

Sjekk også

Fredagsprofilen – heads up med Sigurd Eskeland

Det må tas beslutninger i poker.no sin sommerserie, der vi møter et knippe profiler i det norske pokermiljøet. Denne fredagen svarer Sigurd Eskeland, presidenten i Norsk Pokerforbund og en merittert ...

Privacy Policy