Norman Chad smittet av covid-19

Av | 12. august, 2020| Nyheter

Innholdet i denne twittervideoen har spredt seg i pokermiljøet slik koronaviruset sprer seg i tette og store forsamlinger: Med lysets hastighet.

TV-kommentatoren Norman Chad postet mandag nyheten om at han er smittet med det fryktede koronaviruset. Chad er en høyt aktet mann i pokermiljøet etter sine mange ablebøyer i ESPNs produksjoner fra World Series of Poker (WSOP) gjennom flere år. Chad er spaltist og kommentator innenfor en rekke idretter, men det er i pokermiljøet han har fått status som en av de aller største TV-stjernene.

Også norske pokerspillere har fått et helt spesielt forhold til Norman Chad etter at han kommenterte poker-NM i Dublin i 2014. Flere måneder senere kom han med solid norgesreklame da han skrøt av det norske pokermiljøet på amerikansk TV.

Tirsdag kom en ny oppdatering på Twitter, også denne gang en video med valpen Blue. Og her viser Chad at han smitten på ingen måte har tatt fra ham hans gode humør og raske replikk, ettersom han beskriver symptomene på covid-19 med at Blue – valpen – ikke lenger smaker noe når han tygger på sin matfars venstre arm …

I tillegg forteller han om en voldsom hodepine:

Bertrand «ElkY» Grospellier er en annen pokerstjerne som har vært smittet av koronaviruset.

 

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Last ned Poker.no-app
Bli medlem av Norsk Pokerforbund