Doug Polk opp $268K mot Negreanu etter tusen hender

Av | 10. november, 2020| Nyheter

Doug Polk vs Daniel Negreanu er pokerens svar på to tungvektere i en boksering, og tirsdag morgen er de første tre rundene (1006 hender) av deres HU-duell ferdigspilt. Samlet har Polk 268 031 i plussresultat, men han toner kraftig ned betydningen av dét selv om det isolert sett er et høyt beløp. Med 40K i innkjøp på hvert bord (de spiller alltid to bord) er det bare syv buy ins i minus for Negreanu – og fremdeles gjenstår 24 000 hender (selv om den som er i minus halvveis kan avlyse resten av duellen).

Negreanu var opp 117 000 dollar etter de første 200 hendene, som ble spilt live i Las Vegas. Runde to ble spilt online og gikk til Polk med 218 000 dollar i pluss. Den tredje runden ga ham 166 239 dollar over 389 hender.

«Skjervøy» på sjette i EPT

Andreas Torbergsen var chipleader etter dag én og havnet på sjetteplass totalt i EPT-turneringen med 10 300 dollar i innkjøp på Pokerstars denne uka. Dette er den første heldigitale EPT-utgave og det spilles i all hovedsak NLHE-turneringer, med to PLO- og en HORSE-event som unntak. Torbergsen fikk bare marginalt mer enn sitt innkjøp (fire entries totalt) i premie.

 

Tvil om WSOP før 2022

Det tok lang tid før World Series of Poker (WSOP) utsatte sitt omfattende program i Las Vegas sommeren 2020. De håpet i det lengste at koronaepidemien ikke skulle få så store konsekvenser som den har fått, og utsatt i siste liten til «litt senere i 2020» med håp om at det kunne bli arrangert en turneringsserie før jul. I mellomtiden ble det lansert en heldigital utgave med ett norsk bracelet som et av våre høydepunkter.

Man skal ikke være rakettforsker for å forstå at det spøker for WSOP i Las Vegas nå før jul, med det sykdomsbildet som er ute i verden. Men nå sås det også tvil om det kan bli noe mesterskap neste år. Det har kommet gode vaksinenyheter som gjør at verden kan komme seg på beina i første halvår neste år, men sommeren kan komme for fort for WSOP, spekulerer blant andre Cardplayer i. Arrangøren Caesar´s Entertainment har ikke besvart pokerbladets spørsmål om arrangmentsplaner.

Norgesmesterskapet i poker 2021 vil bli spilt online i sin helhet med fullt program slik du kjenner det fra Dublin.

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund