fbpx
Siste nyheter
Hjem / Nyheter / Doug Polk opp $268K mot Negreanu etter tusen hender
Kort om kort – Nyhet på poker.no
Kort om kort er pokernyheter i kortform.

Doug Polk opp $268K mot Negreanu etter tusen hender

Doug Polk vs Daniel Negreanu er pokerens svar på to tungvektere i en boksering, og tirsdag morgen er de første tre rundene (1006 hender) av deres HU-duell ferdigspilt. Samlet har Polk 268 031 i plussresultat, men han toner kraftig ned betydningen av dét selv om det isolert sett er et høyt beløp. Med 40K i innkjøp på hvert bord (de spiller alltid to bord) er det bare syv buy ins i minus for Negreanu – og fremdeles gjenstår 24 000 hender (selv om den som er i minus halvveis kan avlyse resten av duellen).

Negreanu var opp 117 000 dollar etter de første 200 hendene, som ble spilt live i Las Vegas. Runde to ble spilt online og gikk til Polk med 218 000 dollar i pluss. Den tredje runden ga ham 166 239 dollar over 389 hender.

«Skjervøy» på sjette i EPT

Andreas Torbergsen var chipleader etter dag én og havnet på sjetteplass totalt i EPT-turneringen med 10 300 dollar i innkjøp på Pokerstars denne uka. Dette er den første heldigitale EPT-utgave og det spilles i all hovedsak NLHE-turneringer, med to PLO- og en HORSE-event som unntak. Torbergsen fikk bare marginalt mer enn sitt innkjøp (fire entries totalt) i premie.

 

Tvil om WSOP før 2022

Det tok lang tid før World Series of Poker (WSOP) utsatte sitt omfattende program i Las Vegas sommeren 2020. De håpet i det lengste at koronaepidemien ikke skulle få så store konsekvenser som den har fått, og utsatt i siste liten til «litt senere i 2020» med håp om at det kunne bli arrangert en turneringsserie før jul. I mellomtiden ble det lansert en heldigital utgave med ett norsk bracelet som et av våre høydepunkter.

Man skal ikke være rakettforsker for å forstå at det spøker for WSOP i Las Vegas nå før jul, med det sykdomsbildet som er ute i verden. Men nå sås det også tvil om det kan bli noe mesterskap neste år. Det har kommet gode vaksinenyheter som gjør at verden kan komme seg på beina i første halvår neste år, men sommeren kan komme for fort for WSOP, spekulerer blant andre Cardplayer i. Arrangøren Caesar´s Entertainment har ikke besvart pokerbladets spørsmål om arrangmentsplaner.

Norgesmesterskapet i poker 2021 vil bli spilt online i sin helhet med fullt program slik du kjenner det fra Dublin.

Om Poker No

x

Sjekk også

Hanne Wabakken er ny norsk mester i poker

Hanne Wabakken fra Oslo vant Ladies Event i online-NM. Hun får over 30 000 kroner i premie for sin store triumf, men som så ofte før er det en annen ...

Privacy Policy