Enda en nordmann inn i teten i WSOP Main Event

Av | 7. desember, 2020| Nyheter

Sjokomelk er helt fløte! En nordmann med «Sjokomelk» er av dem med mest chips når dag to i WSOP Main Event 2020 begynner mandag.

Helt uoffisielt var vedkommende den eneste nordmannen som tok seg videre fra den tredje startdagen i turneringen. 60k chips ble til 459 031 chips, dagens fjerde beste resultat. Flest chips av alle fikk canadieren Senthuran Vijayaratnam med rett under millionen i sjetongposen til dag to.

«Fløte» er et velkjent pokeruttrykk som brukes når noe er bra, for eksempel at det kommer et godt kort på turn eller river. Det norske pokermiljøet vil nok være enige i at det er veldig fløte at Sjokomelk tar seg videre i poker-VM med den norske landslagsdrakta.

Veien til tittelen

Fire nordmenn er med videre i kampen om verdensmestertittelen. Preben Stokkan og Espen Uhlen Jørstad tok seg videre fra dag 1a. Kristian Larsson tok seg videre fra dag 1b, før Sjokomelk ble den fjerde fra dag 1c.

257 stilte til start på denne tredje spilledager, hvorav 75 gikk videre. Det bringer det totale deltakerantallet opp i 674 med 179 med til start på dag to mandag. Man spiller da ned til et finalebord, som skal spilles live i Rozvadov i Tsjekkia 15. desember. Vinneren der igjen skal møte vinneren av den amerikanske Main Event-versjonen live i Las Vegas heads up om VM-tittelen lille nyttårsaften.

Fakta om dag to i WSOP Main Event 2020

  • Dag to begynner klokken 19 norsk tid mandag.
  • 80 av 179 får pengepremier.
  • Minimumscashen er på rett over 15k dollar
  • Førstepremien er på 1 550 969 dollar, rundt 14 millioner norske kroner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Last ned Poker.no-app
Bli medlem av Norsk Pokerforbund