Stig og Sverre sender live fra poker-NM hver dag

Av | 23. mars, 2021| Nyheter

Savner du Dublin-stemningen? Tune inn til poker-NMs kanal på Twitch.

Der er TV 2s drømmeduo Stig Moen og Sverre Krogh Sundbø hver kveld under hele poker-NM for å gi deg live oppdateringer og siste nytt fra feltet. Akkurat som de er på TV 2 i Dublin uka før påske hvert år, er de nå på Twitch-kanalen for å sende live fra norgesmesterskapet 2021, Dublin Online Edition.

Tirsdag kveld blir det mye action i poker-NM. Vi får vi to nye norgesmestere i poker i løpet av kvelden ettersom dag to i både seniors og ladies event spilles ned til vi har en vinner. Samtidig begynner dag én i fixed limit-turneringen, der man spiller frem til midnatt før spillerne går til en pause over natten.

Tirsdagens program i poker-NM.

Dublin Online Edition spilles som erstatning for live-NM i Dublin med et fullverdig, digitalt spilleprogram gjennom de ti dagene mesterskapet varer. Eventene fra nå og frem til søndag går i iPoker-nettverket med Betsafe, Coolbet og Guts som vertskap (du kan spille på hvilken av de klientene du foretrekker).

Onsdag begynner main event med den første av i alt tre startdager. Alle tittelturneringene koster 220 euro å spille. Det er flere turneringen i programmet med lavere innkjøp og som ikke kvalifiserer til en norgesmester-tittel. Hele programmet for poker-NM finner du her.

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Last ned Poker.no-app
Bli medlem av Norsk Pokerforbund