fbpx
Hjem / Nyheter / Stig og Sverre sender live fra poker-NM hver dag
Stig Moen og Sverre Krogh Sundbø gir deg siste nytt fra poker-NM hver kveld hele uka.

Stig og Sverre sender live fra poker-NM hver dag

Savner du Dublin-stemningen? Tune inn til poker-NMs kanal på Twitch.

Der er TV 2s drømmeduo Stig Moen og Sverre Krogh Sundbø hver kveld under hele poker-NM for å gi deg live oppdateringer og siste nytt fra feltet. Akkurat som de er på TV 2 i Dublin uka før påske hvert år, er de nå på Twitch-kanalen for å sende live fra norgesmesterskapet 2021, Dublin Online Edition.

Tirsdag kveld blir det mye action i poker-NM. Vi får vi to nye norgesmestere i poker i løpet av kvelden ettersom dag to i både seniors og ladies event spilles ned til vi har en vinner. Samtidig begynner dag én i fixed limit-turneringen, der man spiller frem til midnatt før spillerne går til en pause over natten.

Tirsdagens program i poker-NM.

Dublin Online Edition spilles som erstatning for live-NM i Dublin med et fullverdig, digitalt spilleprogram gjennom de ti dagene mesterskapet varer. Eventene fra nå og frem til søndag går i iPoker-nettverket med Betsafe, Coolbet og Guts som vertskap (du kan spille på hvilken av de klientene du foretrekker).

Onsdag begynner main event med den første av i alt tre startdager. Alle tittelturneringene koster 220 euro å spille. Det er flere turneringen i programmet med lavere innkjøp og som ikke kvalifiserer til en norgesmester-tittel. Hele programmet for poker-NM finner du her.

Om Poker No

x

Sjekk også

Fredagsprofilen – heads up med Manda Nguyen

Det må tas beslutninger i poker.no sin sommerserie, der vi møter et knippe profiler fra det norske pokermiljøet. I dag svarer Manda Nguyen, som har jobbet i flere år i ...

Privacy Policy