fbpx
Hjem / Nyheter / Nordmann vant årets andre tittel i SCOOP
Bilde av Raka Miftah fra Pexels

Nordmann vant årets andre tittel i SCOOP

Spilleren med nicket Chillolini la 15 488 amerikanske dollar til bankrollen da den andre tittelen i SCOOP 2021 var i boks denne helgen.

Chillolini vant turneringen med medium innkjøp i event 83, en $ 215 8-game-turnering. Den norske vinneren fikk selskap av landsmannen Tarjei 82, som fikk 2842 dollar for sin sjetteplass. 329 spillere var med i turneringen og det ble gjort 103 reentries.

Chilliolini vant årets første tittel i Spring Championship of Online Poker (SCOOP) i formatet 5-Card Draw PKO tidligere i april.

Poker.no har som policy å ikke offentliggjøre navnene på spillere uten at det enten er gjort av arrangøren eller at det skjer i forståelse med spilleren selv. 

Helt uoffisielt var Chillolinis turneringsseier den sjette tittelen til Norge i årets SCOOP. Arrangøren Pokerstars har imidlertid registrert en turneringsseier på Argentina som egentlig tilhører Norge. Den tidligere norgesmesteren «Assad91» (HORSE, online-NM i 2013)vant tidligere i uken 67-H: $530 NLHE Turbo, PKO, Sunday Cooldown SE for 64 944 dollar, men er ifølge arrangøren utvandret til Sør-Amerika, slik at tittelen ikke registreres som norsk.

Om Poker No

x

Sjekk også

Sørlending ble multimillionær i poker

Kayhan Mokri Roshanfekr scoret stort i main event i Spring Championship of Online Poker (SCOOP), en av de gjeveste turneringene man kan vinne i internasjonal nettpoker.  Arendalsmannen får  791 074 ...

Privacy Policy