Norgesmesteren soper inn sjetonger i WSOP Main Event

Av | 6. juli, 2022| Nyheter

Per Indersund (bildet) er helt uoffisielt på 21. plass på chipcounten etter tre startdager i WSOP Main Event i Las Vegas. Magnus Carlsen er slått ut.

Verdalingen viste tirsdag at storseieren i Dublin før påske ikke er noen tilfeldighet. En manuell telling av de største stackene (en samlet telling ikke offentliggjort av arrangøren per onsdag morgen), viser at Per Indersund har 21. plass på chipcounten. Han fikk 60 000 å begynne med og gikk til sengs senere samme dag med 234 400 i sjetongverdier i posen.

Iren Patrick Clark samlet 397 200 den samme spilledagen og leder turneringen sammenlagt.

Den siste startdagen er onsdag, før spillerne fra dag 1a, 1b og 1c møtes til dag to. Startfeltet på dag 1d er ventet å bli så stort at de får en egen dag to. Feltene samles på den tredje dagen i kampen om verdensmestertittelen i poker.

Sjakkesset Magnus Carlsen måtte takke for seg på dag 1c.

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund