Benjamin Voreland spiller om WSOP-gull og millionpott fredag kveld

Av | 16. juni, 2023| Nyheter

10 av 1355 spillere gjenstår i $1500 PLO i World Series of Poker (WSOP) og en av dem kommer fra Kristiansand.

Benjamin Voreland har fredag kveld en historisk sjanse til å skrive seg inn på den korte lista over nordmenn som har vunnet gull i World Series of Poker (WSOP), anerkjent som VM i poker. Turneringsserien strekker seg over to måneder og spilles hver sommer i Las Vegas i USA.

Sørlendingen var nummer fire på chipcounten med ti spillere igjen da dag tre startet ved 21-tiden norsk tid. Han er allerede sikret like over 20 000 dollar i premie, men det ligger langt større frukter og venter der fremme. Vinneren får nemlig med seg 298 192 amerikanske dollar, godt over tre millioner norske kroner.

Voreland er bror av norgesmesteren Nicolai Voreland og en meget anerkjent spiller i onlineverdenen. Han var en del av det svært fremgangsrike og norske pokerkollektivet i London hvor også verdensmester Espen Uhlen Jørstad holdt hus for noen år tilbake.

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

Vinneren av NM Main Event vinner en Grand Seiko-klokke av Urmaker Christensen

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund