Jon Kyte nær tredobbel startstack etter dag 1D i WSOP Main Event

Av | 7. juli, 2023| Nyheter

Her finner du status for noen av de norske spillerne etter dag 1D i WSOP Main Event. Denne saken blir oppdatert med flere norske resultater.

Den siste av i alt fire startdager i verdens største pokerturnering, er nettopp avsluttet fredag morgen i Las Vegas. Sørlendingen Jon Kyte (bildet over) spant startstacken på 60 000 opp til 165 500 og er for fullt med i forsvaret av Norges verdensmester-tittel i poker.

Mannen som vant denne største av alle pokertitler i fjor sommer, Espen Uhlen Jørstad, tok seg videre fra dag 1C. Det gjorde også blant andre Marte Ruud Sandberg og Andreas Hagen, som du kan lese mer om her.

På starten av spilledagen fikk Kyte selskap av den norske profilen Steven Iglesias på bordet. Han har vi fått vite er videre med 47 000.

Øyvind Larsen, flere ganger norgesmester og årets spiller i poker-NM i Bratislava i vår, tok seg også videre fra dag 1D. Han har 69 900 i baggen.

Benjamin Voreland har allerede cashet grovt i årets WSOP. Han tok seg også videre fra dag 1D og har nå omtrent samme utgangspunkt som Espen Uhlen Jørstad hadde i fjorårets mesterskap. Voreland har med seg 20 000 i sjetongverdier, marginalt mer enn Jørstads 17 000 etter dag 1 i fjor. Det endte med seier og 10 millioner dollar i premie …

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund