Tre ess streamer fra PLO i Poker North Masters

Søndag spilles det om en NM-tittel i poker og det vises i Twitch-kanalen Weddepoker.

Oskar Wedde, en del av en meget fremtredende norsk pokerfamilie, har med seg Jon Kyte og Tobias Jelsa Leknes som gjester når PLO-turneringen i Poker North Masters spilles fra klokken 20 søndag.

Her kan du følge streamen.

Det er den første av i alt åtte internasjonale turneringer i vinter, der beste nordmann i hver av dem får tittelen “online norgesmester i poker”. Det kommer selvsagt også norgesmester-tøfler til den som sikrer seg NM-tittelen.

Trekløveret som streamer på Twitch er alle i favorittsjiktet til å vinne den første turneringen i Poker North Masters. Både Kyte og Leknes hadde suksess i årets siste store live turneringsserie i Praha, der Kyte ble nummer to i Main Event og Leknes tok ned nettopp en PLO-turnering som var en del av sideprogrammet.

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund