Morten Klein på finalebord i Las Vegas fredag kveld

Av | 2. februar, 2024| Nyheter

En av Norges mest profilerte pokerspillere tok seg til finalebordet i $15k PokerGo Cup.

Morten Klein var blant de siste syv gjenlevende spillerne i turneringen da fredag gikk mot lørdag vest i USA. Uheldigvis røyk han som første spiller på finalebordet da han med AJ fikk på mye penger på floppen AKx og fikk syn av QQ.

Turn var verst tenkelig sett med norske øyne, da enda en Q ga motstanderen trips og norsk exitbillett. Plasseringen gir Klein 57 750 dollar, godt over en halv million norske kroner.

Startfeltet talte 70 spillere og blant dem var flere av de hotteste navnene i pokerverdenen akkurat nå.

David Peters, Seth Davies og Kristen Foxen er blant de siste som kjemper om førstepremien på 315 000 dollar, godt over tre millioner norske kroner.

Morten Klein er en av Norges fremste pokerspillere og en del av en hel familie med spillere i flere generasjoner som markerer seg. Datteren Julie Klein ble ranket foran sin far i 2023 og nevøen Niklas Tangen Klein ble norgesmester på Gardermoen tilbake i 2019 og igjen to år senere. Niklas´ far og Mortens bror Steinar Klein gikk bort i 2021 og etterlot seg et Poker-Norge i sorg.

Morten Klein er også kjent som en svært fremgangsrik forretningsmann som figurerer på lister over Norges rikeste personer. Under koronapandemien tok han egenhendig regningen da Norsk Pokerforbund var i akutt pengenød og ba om en håndsrekning. Det kan du lese mer om her.

Finalebordet i $15k PokerGo Cup kan ses hos PokerGo.

deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner
deluxe pokerkoffert som vist på TV2 banner

Andre nyheter

NYHETSBREV

Poker.no nyhetsbrev

Bli medlem av Norsk Pokerforbund